Бившата звезда от EastEnders Шерил Фъргисън се наслади на ден

...
Бившата звезда от EastEnders Шерил Фъргисън се наслади на ден
Коментари Харесай

Шерил Фъргисън от EastEnders видяна за първи път на разходка със съпруга си след признание за рак

Бившата звезда от EastEnders Шерил Фъргисън се наслаждения дневно на открито със брачна половинка си Ясин Ел Джамун след сърцераздирателната й диагноза рак.

58-годишната актриса, която пет години играеше Хедър Трот в сериала на BBC, изглеждаше по-щастлива от всеки път, когато облече рокля на цветя, съчетана със зелена лента за глава. Двойката беше видяна в Блекпул да се възползва оптимално от празника. Техният ден идва седмици откакто тя приказва за разрастващото се обсесивно-компулсивно разстройство, откогато й беше казано, че страда от рак на матката в етап 2.

Шерил се появи в Loose Women на ITV и сподели на групата и феновете по какъв начин нейната диагноза има негативно влияние върху нейното психологично здраве. Тя призна: „ Беше измиване на части от тялото ми, пробвайки се да го отмия. Всички се опитваме да направляваме личното си тяло по някакъв метод, само че в действителност от време на време можем да си навредим, пробвайки се да създадем нещо, в сравнение с в действителност да получим помощта. не беше всеки ден, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР