Актьорът Том Фелтън, най-известен с ролята си на Драко Малфой

...
Актьорът Том Фелтън, най-известен с ролята си на Драко Малфой
Коментари Харесай

Драко от Хари Потър се бори с алкохолизъм

Актьорът Том Фелтън, най-известен с ролята си на Драко Малфой от сагата за Хари Потър, споделя в записките си Beyond The Wand за битката си против алкохолизма, написа " Дели мейл ". Според него алкохолизмът, с който се сблъсква през 20-те си години, е " признак на по-дълбока битка " и демонстрира психологично разстройство. Актьорът призна, че всеки ден изпивал по няколко литра бира и няколко чаши уиски. Фелтън сподели, че неговият управител го е довел до концепцията за нуждата от лекуване. Освен това юристът му споделил, че през кариерата си е видял 18 сходни случая, а за 11 души тази обстановка е приключила със гибел.

Актьорът се е подложил на рехабилитация три пъти. Първия център той го напуснал още след първия ден престой, а от втория бил изпъден за нарушение на разпоредбите, когато намерили момиче в стаята му. Фелтън призна, че решението да отиде на лекуване е „ едно от най-трудните, които в миналото е трябвало да вземе “. Актьорът обаче се похвали от осъзнаването, че " има потребност от помощ " и от решението да направи нещо по въпроса: „ Вече не се срамя да кажа, че не съм добре. И не съм самичък в това ”.

Той добави, че човек не би трябвало да се срами от проблемите си и допуска, че неговата неприкритост ще помогне на други хора да се оправят със зависимостта си. „ Точно както от време на време всички сме физически нездравословни, всички ние също можем да бъдем душевен нездравословни. Няма от какво да се срамуваш. Това не е симптом на уязвимост ”, уверен е той.

Том Фелтън не е първият артист от киновселената за Хари Потър, който приказва за проблемите си. По-рано Даниел Радклиф, основният артист, също приказва за пристрастяването към алкохола. Кит Харингтън от Game of Thrones се оказа в същата обстановка: след края на фотосите на сериала той изпадна меланхолия, от която се опита да се отърве благодарение на алкохол. Неговата колежка и брачна половинка Роуз Лесли му помогнала да вземе решение за лекуването.

В записките си, фрагменти от които се разгласяват от медиите, Том Фелтън споделя за снимането на филмите за Хари Потър. По-рано той също призна, че до момента в който работи по сагата, е бил влюбен в колежката си Ема Уотсън. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР