Предсказанията на петричката врачка баба Ванга са непреходна тема за

Предсказанията на петричката врачка баба Ванга са непреходна тема за ...

......... — Всички болести ще се лекуват в рамките на няколко секунди.2097 — Стареенето ще се забави.2167 — Ще се появи нова религия.2304 — Ще бъде разгадана тайната на Луната.3005 — На Марс ще избухни война.3797 — Ще настъпи краят на света. На друга планета ще започне нов живот за човечеството.


Холандският спасителен център за големи котки

Холандският спасителен център за големи котки "Фелида" публикува видео, в ...

......... на февруари, след редица протести, българските власти разрешиха двете лъвчета да отпътуват от софийския зоопарк за "Фелида". "Фелида" е специализиран спасителен център за отглеждане на големи котки със здравословни или поведенчески проблеми. За всяко животно в центъра е предвидена индивидуална програма, специфичина диета, както и оценка на психическото и физическото му състояние.


Река Чикаго в едноименния американски град бе оцветена в зелено

Река Чикаго в едноименния американски град бе оцветена в зелено ...

......... "здраво работещите ирландски мъже и жени" в Чикаго. Традицията за оцветяване в зелено на реката е поставена от браншовата организация на водопроводчиците в Чикаго. За целта се използва материал, употребяван някога за откриване на течове в сгради. Организаторите уверяват, че прахът, който се прави по тайна рецепта, е екологично чист.


Президентът Румен Радев се позабавлява и показа завидна физическа форма

Президентът Румен Радев се позабавлява и показа завидна физическа форма ...

......... време на посещението си в Пловдив днес. Пред тв камерите и макар с костюм, Радев направи коремно набиране и заби погледите върху себе си. Президентът Румен Радев посети 68-а бригада „Специални сили“ в Пловдив. По-късно днес държавният глава ще се срещне и с личния състав на 68-а бригада „Специални сили“.


Пингвини си направиха селфи в Антарктида. Двата императорски пингвина намерили

Пингвини си направиха селфи в Антарктида. Двата императорски пингвина намерили ...

......... Антарктида. Двата императорски пингвина намерили камерата на австралийски полярни изследователи и започнали да я разглеждат. От института качиха 40-секунден клип, в който се вижда как пингвините се приближават до камерата и я оглеждат. Под видеото веднага се появиха коментари, че двата пингвина сякаш използват камерата, за да си направят селфи.


5-годишно момиченце без да иска заклещва дрехата си в седалката на

5-годишно момиченце без да иска заклещва дрехата си в седалката на ...

......... метра от земята.  Точно тогава цяла тълпа притеснени свидетели на инцидента се притичва на помощ, за да хванат детето, ако падне. Докато хората успокояват момиченцето, най-смелият от спасителите й се качва при нея и успява да освободи дрехата й, за да може то да бъде хванато от хората долу. Всичко завършва с с хепиенд.Конфедерацията на независимите синдикати (КНСБ) започна кампания във Фейсбук за

Конфедерацията на независимите синдикати (КНСБ) започна кампания във Фейсбук за ...

......... ги призовават да изпратят посланието на своя работодател: "Честит празник, скъпи момичета. Бъдете обичани и най-вече оценени за това, което вършите всеки ден. Ако чувствате, че не ви оценяват достатъчно, можете да изпратите тази картичка на своя работодател". Синдикатите уточняват, че това е "една кампания на КНСБ за достойни доходи".


Двойка случайно откри най-старото писмо в бутилка, изхвърлено от океана

Двойка случайно откри най-старото писмо в бутилка, изхвърлено от океана ...

......... запазените сведения за плаването на "Паула". Андерсън също установява, че на 12 юни 1886 г. капитанът е отбелязал в корабния дневник, че някаква бутилка е била изхвърлена зад борда.   Откритието на семейство Илман е било потвърдено и от Германската морска обсерватория. Предишното писмо в бутилка, което държи рекорд за най-старо, е 108-годишно.  


През последните 10 дни с висока доза категоричност можем да

През последните 10 дни с висока доза категоричност можем да ...

......... десния крак, левия започва да описва дъгичка във въздуха На "два" - скок на десния, левия продължава да описва дъгичка На "три" - същото Шести такт: На "раз" - стъпка с левия крак На "два" - стъпка с десния крак На "три" - стъпка с левия крак Хорото започва отначало.


Арт хулиганите от Destructive Creation поставиха знамена, изрисувани като трафопост

Арт хулиганите от Destructive Creation поставиха знамена, изрисувани като трафопост ...

......... какво написаха в социалните мрежи от Destructive Creation ЧЕЗтит 3ти март!! На пилоните и поставките за знамена из София много рядко има флагове, за сметка на това ел таблата явно са най-подходящото място за изразяване на "българщината". Поставяне на знамена изрисувани като ел табла с табелка/герб "ВНИМАНИЕ опасно за живота".


Търсачката Google се обърка относно празниците през март. 
Интернет гигантът поздрави

Търсачката Google се обърка относно празниците през март.  Интернет гигантът поздрави ...

......... март, като украси логото си с българското знаме. Надписът до него обаче гласи "Международен ден на жената", а когато се кликне на логото излизат резултати за 8 март.  Гафът още не е оправен, но се надяваме, че скоро ще могат да се видят интересни резултати за историята на нашия национален празник.Как хората в страни с екстремно ниски температури през зимата се

Как хората в страни с екстремно ниски температури през зимата се ...

......... място, подскачайте. 6. Ако не се налага наистина, не излизайте. Вземайте горещи вани. 7. Чаша горещ шоколад е добра идея. 8. Същото важи за чаша чай, в който може да добавите малко алкохол. 9. Помогнете в почистването на улиците. Освен че ще сте полезни на общността си, ще се загреете.


Пловдивски кондуктор показа завидни каскадьорски умения и абсолютна отдаденост към

Пловдивски кондуктор показа завидни каскадьорски умения и абсолютна отдаденост към ...

......... "Е, няма накъде", чува се говор в клипа. И наистина - няма никакво място, но това явно не притеснява особено кондуктора, който си изпълнява блестящо професионалните задължения. Клипът си има и музикално оформление, вероятно от шофьора на рейса, който пуска за фон гръцка музика. Видео от каскадата на пловдивската контрола:


Създателите на

Създателите на "Джони Уокър" - едно от най-популярните уискита в ...

......... добре познатата "ходеща" походка. Лимитираната серия бутилки уиски ще се продават само на американския пазар, съобщават още от компанията. Жените имат огромна роля в развитието на компанията от 1893 година до днес. Един от основателите на култовата напитка е Елизабет Уокър. 50% от експертите, които създават любимото 12-годишно отлежало, също са жени.


Аулата на Софийския университет заприлича на дискотекта след див купон

Аулата на Софийския университет заприлича на дискотекта след див купон ...

......... цената на образованието и тн.Салфетките са много страшни, защото сав университета много отдавна. Тази годинана LeapIN Sofia ще се запознаете с такиваличности, които творят чудеса в Българияи като свърши веднага ще Ви се прииска даседнете и да си напишете целите за 2020година... а след събитието ще изхвърлимсалфетките и то разделно...


И тази година центърът на София осъмна с любовни светофари. 
Столична

И тази година центърът на София осъмна с любовни светофари.  Столична ...

......... година също бе направена такава изненада за гражданите и гостите на столицата.  Ще видите "сърцатите" светофари на кръстовището на бул. "Витоша" и ул. "Алабин", както и на това на бул. "Ал. Стамболийски" и бул. "Мария Луиза". Може именно там да ви сполети желание за нетрадиционно обяснение в любов, докато чакате да преминете.Снимка, която уж е от задача от учебника по математика

Снимка, която уж е от задача от учебника по математика ...

......... по-скъпа. Колко струва роклята му?" Лавината от коментари и публикуването на "скандала" в редица хибридни сайтове бе използвано като поредния аргумент срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция, която искала да наложи "джендър идеологията" сред българските деца. Да, ама не! Публикацията е абсолютен фейк. Ето истинската задача в учебника за първи клас:


Снимка от екологичния регион Серадо в Бразилия спечели първо място

Снимка от екологичния регион Серадо в Бразилия спечели първо място ...

......... снимката на тези цветя Пулсатила в Кралските ботанически градини в Лондон: Фолкер Михаел е направил снимката в Германия: Франтишек Реруча и нейната композиция от сухи цветя: Клей Болт е заснел фото серия, с която да подчертае тежкото състояние на северноамериканските пчели, чието оцеляване е под въпрос заради замърсяване и болести:


Български танцьор беше черешката на тортата в програмата на южнокорейското

Български танцьор беше черешката на тортата в програмата на южнокорейското ...

......... на този интересен формат, да представя не само себе си, а и България в далечна Южна Корея! Страна, която ме посрещна с много любов и уважение. За щастие, и там успях да изпитам и предам тази голяма емоция на хората. Щастлив съм, че оцениха моя талант”, пише той във Facebook.Историческият пробив на гения Илън Мъск и неговия Фалкон Хеви

Историческият пробив на гения Илън Мъск и неговия Фалкон Хеви ...

......... продължава да вълнува мечтателите по света. Пътуването до Марс вече е с една идея по-близо. Червеният автомобил Тесла Роудстър пътува към Червената планета с манекен на кормилото, подпрял лакът на прозореца, под звуците на музиката на Дейвид Бауи. Но какво ще се случи, ако роден катаджия го спре за проверка на някой завой? 


Върховният религиозен орган на Турция предизвика бурен обществен дебат, след

Върховният религиозен орган на Турция предизвика бурен обществен дебат, след ...

......... отговора. И се допълва, че храненето с лявата ръка е приемливо за хора с физически увреждания. Миналия месец Дирекцията също разбуни духовете, след като обясни, че според Ислямския закон, момичета навършили 9 години могат да се омъжват. В резултат опозицията поиска разследване за детските бракове в Турция, съобщи Нова телевизия.


Семейство от американския щат Пенсилвания се събра тази седмица със

Семейство от американския щат Пенсилвания се събра тази седмица със ...

......... Аполо. Човекът уведомил службата за защита на животните, след което по информацията в имплантирания чип бил установен собственикът. Очевидно някой е полагал добри грижи за кучето през изминалите десет години. Сойервелд казва, че Аби е в добро здраве и все още помни командите, към които е била приучавана в семейството. 


Почти 14 години след последния епизод на

Почти 14 години след последния епизод на "Приятели" феновете на ...

......... Сентръл Пърк. Въпреки че видеото е саркастично намигване към всички, които все още очакват завръщането на "Приятели", много от феновете повярваха, че предстои завръщане. Фалшивият трейлър е сглобен от кадри от скорошни участия на шестимата актьори от сериала. Трейлърът е озаглавен The One With The Reunion и събра милиони гледания.Покрай истерията с Истанбулската конвенция в социалните мрежи вече се

Покрай истерията с Истанбулската конвенция в социалните мрежи вече се ...

......... притесниха - тоалетна за "третия пол").  Поради засиления интерес към тоалетните в обществената част на Дома на Европа държим да уточним: табелката долу на тази врата наистина е за тоалетна (тук всички са познали!), но горният символ обозначава асансьор (а не, както някои се притесниха - тоалетна за "третия пол").


Как несъществуващ ресторант стана номер 1 в Лондон?
The Shed of

Как несъществуващ ресторант стана номер 1 в Лондон? The Shed of ...

......... на Лондон. Сайтът на "ресторанта" и неговата Фейсбук страница продължават с чувството за хумор. Една от последните публикации на The Shed в социалната мрежа "Не знаем каква е тази пропаганда, че не съществуваме, но да знаете, че сме отворени и приемаме резервации за 2019-та". Разказът на Ууба за The Shed At Dulwich:


Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков сподели във

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков сподели във ...

......... е предстоящото днес гласуване на вота на недоверие срещу третото правителство на Бойко Борисов внесен от БСП. Ето и текста на публикацията на Нанков в социалната мрежа:  Добро утро с пиперливия Чърчил - “Неутолимата им жажда за власт може да бъде сравнена само с неизлечимата им импотентност да я упражняват”


Министърът за европредседателството Лиляна Павлова публикува гневен коментар във фейсбук

Министърът за европредседателството Лиляна Павлова публикува гневен коментар във фейсбук ...

......... са информацията, която се представя на обществото да бъде базирана на истината. Този път смятам да доведа борбата докрай и да потърся правата си по съдебен път. Случайно или не предишната атака по мен съвпадна със съставянето на правителството. А сегашната поръчка - с вота на недоверие. Съвпадение? Едва ли.


Почти не минава ден без да чуем термина

Почти не минава ден без да чуем термина "фалшиви новини". ...

......... непрекъснато от Тръмп) от почти всички световни лидери, както и от безброй политически дейци, журналисти и обикновени хора. По данни на Google има 5 млн. търсения за резултати в секция новини по ключови думи "фалшиви новини". А за тази година фразата е била използвана около 2 млн. пъти в Туитър. 


Дългото излежаване през уикенда е полезно за здравето, това установиха

Дългото излежаване през уикенда е полезно за здравето, това установиха ...

......... университета в Стокхолм. От него проличало, че хората, които спят по-малко от 5 часа и повече от 8, са с по-голям риск от ранна смърт. Но екипът констатирал също, че по-дългото спане през уикендите може да компенсира недоспиването през останалите дни от седмицата и да подобри здравословния статус, уточнява БНР.


Помните ли снимката на малко момче от Китай, чиито коси

Помните ли снимката на малко момче от Китай, чиито коси ...

......... вода. След като снимката на Леденото момче обиколи целия свят, над 15 000 долара, както и отоплителни уреди, бяха дарени за него и съучениците му. На всяко едно от децата е създаден фонд със 75 долара в него. На тази снимка директорът Фу Хенг раздава зимни дрехи, които също са били дарени. 


Южнокорейското посолство в София изпрати до медиите полезно четиво, в

Южнокорейското посолство в София изпрати до медиите полезно четиво, в ...

......... стая Организационният комитет на игрите е предложил на Българския Олимпийски комитет когато използваме името на града, свързано с игрите, то се изписва PyeongChang 2018, с главна буква по средата (една дума) или на български език - ПьонгЧанг 2018, а когато е името на самия град без отнасянекъм игрите - Пьонгчанг.


За всеки страничен наблюдател изглежда лесно, но действителността е малко

За всеки страничен наблюдател изглежда лесно, но действителността е малко ...

......... да прочете реч - защото вратът му може да се скърши. Вместо това трябва да вдигне листовете на нивото на очите си. Има и недостатъци, но короните са доста важно нещо, добавя кралицата. Нейната е изработена от злато, сребро и платина през 1937 г. и тежи повече от 1 кг.


Своя версия на нашумелия хит

Своя версия на нашумелия хит "Всичко е точно" на Папи ...

......... поскъпнаха, поскъпнаха... "Булгартабак". "Дунарит". КОНПИ. Болтове. Втори лифт. Трети пол. Трети мандат. Борис Три.ЦУМ-гейт. Кум-гейт. НДК-гейт. "Грипен"-и. "МИГ"-ове. Мораториум. Цесия. Концесия. Саниране. Усвояване. Ограда. "Козият рог". Петохуйник. Пожар. Клошар. Убийства. Самоубийства. Дебили. Чеп за зеле. Буда. Луцифер. Шушана. Субсидия. Кеш кръстословици. Суджуци, още суджуци, тонове суджуци... Защото днес поехме ЕС!


Поп изпълнителят Деян Неделчев, по-известен с прозвището си Икебаната, пусна

Поп изпълнителят Деян Неделчев, по-известен с прозвището си Икебаната, пусна ...

......... когато се снимахме всички известни музиканти. Не мога да повярвам, че журналистите могат да ме сбъркат с жена, и то политичка, която е от 1-2 години известна, а плаката е от 1990 или 1991 година, не помня вече", написа шоуменът във фейсбук. Дали му се е получило с песента? Преценете сами:За пореден ден темата за мръсния въздух в София и

За пореден ден темата за мръсния въздух в София и ...

......... социалните мрежи, а и не само. Това отключи народното творчество, като във Фейсбук и Туитър заваляха колажи и вицове по темата. не знам за бизнес, но въздух е мръсна дума. — Angel Iskrev (@aiskrev) January 9, 2018 Вдъхновено от туита на @tsirev pic.twitter.com/VOpHDtD0O6 — It`s Terry (@quaintrelle_) January 9, 2018


В нова електронна игра, която се разпространява в Google Play,

В нова електронна игра, която се разпространява в Google Play, ...

......... премиер Бенямин Нетаняху. В категориите „гюленисти“, като врагове на Ердоган, са представени Фетхуллах Гюлен и журналиста Емре Услу, а „мародери“ са 15-годишния Беркин Елван, улучен от граната по време на антиправителствените протести в Турция и починал в болница след 9 месеца в кома, Нурийе Гюлмен, Семих Йозакча и ЛГБТ обществото.


Може би сте чували за 52-седмичното предизвикателство за спестяване на

Може би сте чували за 52-седмичното предизвикателство за спестяване на ...

......... в неделя. И така всяка седмица. Изчисленията сочат, че в края на годината ще спестите 1,456 лева.  Със сигурност събирането на пари не е лесно изпълнима задача в днешни дни, но дори да не спестявате до края на годината, винаги може да ги похарчите преждевременно за нещо, което ви носи удоволствие.


Новогодишната нощ често е изпълнена с невероятни и ярки спомени,

Новогодишната нощ често е изпълнена с невероятни и ярки спомени, ...

......... версия на нестандартната случка в официалния профил на полицията в Осло в Twitter.  "Един пиян човек се качи в такси в Копенхаген през 2017 г., пристигна в квартал Абилдо, Осло, през 2018 година и реши, че няма да плати сметката. Намерихме го да спи у дома. Сега вече е буден и плаща задълженията си".


Смятаното за най-космато момиче в света - Супатра Сусуфан, откри

Смятаното за най-космато момиче в света - Супатра Сусуфан, откри ...

......... заболяване. Синдомът на Амбрас причинява масивно окосмяване по цялото тяло на Супатра, но за своя благоверен съпруг 17-годишната тайландка реши да се обръсне. В случая на Сусуфан не помага дори и лазерната епилация, но тя вече е свикнала да се поддържа всеки ден, сподели баща ѝ пред местна тайландска медия.


В България има една единствена Шушана. Това обяви Националният статистически

В България има една единствена Шушана. Това обяви Националният статистически ...

......... Наско Ментата е довел до масови кръщавания на новородени с името Шушана. Дори преброиха 18 Шушани в ромската махала. Новината обаче се оказа силно преувеличена. Единствената Шушана е възрастна жена, а новородени с това име няма, показват данните на НСИ. Така че протяжният припев "Шушана е сама" е напълно верен!


National Georaphic публикува сборно видео с най-харесваните клипове от фейсбук

National Georaphic публикува сборно видео с най-харесваните клипове от фейсбук ...

......... 2017-а година. За 12-те изминали месеца научнопопулярният канал е публикувал общо 953 видеоклипа на диви животни и забавните ситуации. Звездите в компилацията са майка мечка, която плува с децата си на гръб, любовен танц на двойка короновани гмурци, хранещ се октопод, северен кардинал, който храни златни рибки, и още много.


Още е 1 януари, а видео с дуетно изпълнение между

Още е 1 януари, а видео с дуетно изпълнение между ...

......... голямата управляваща партия взема микрофона и... става страшно! В пращенето на дъскорезница със сигурност има много повече музика. Махмурлии след тежък новогодишен запой обявиха, че веднага са изтрезнели, чувайки гласа Цветанов. Според тях действал по-добре от всички предишни опити с шкембе чорба и зелев сок. Ако не вярвате, вижте и чуйте!


Остават броени часове до настъпването на Новата година. Някои от

Остават броени часове до настъпването на Новата година. Някои от ...

......... Наспете се добре Снимка: pantheman75/reddit Не падайте духом Снимка: 4everdog/pinterest Позволявайте си малки слабости Снимка: itsdougthepug/twitter Не се страхувайте да изглеждате странни Снимка: raggles/reddit Намирайте време за спорт Снимка: crossfit Не се притеснявайте да показвате нежност Снимка: wuvely Не се съмнявайте в своята неотразимост Снимка: expeditionhusky/facebook Не забравяйте да се усмихвате по-често Снимка: Instagram/smilingbrinks


По-вероятно е да спечелите на хазарт, ако преди това също

По-вероятно е да спечелите на хазарт, ако преди това също ...

......... Заблудата​ на комарджиите създава горещата ръка". Феноменът "гореща ръка" е реален. Но се дължи на поведението на комарджията​, а не на колелото​ на късмета. Поуката е да вярваме в математиката, а не толкова на късмета. Източници: Are `Lucky Streaks` Real? Science Says Yes - Popular Science Gambling and self-deceptionHot to trot - The Economist


Страната на изгряващото слънце – така е популярна Япония. За

Страната на изгряващото слънце – така е популярна Япония. За ...

......... фирма. Тя представлявала строителна компания, оперираща в продължение на 1400 години. Със седалище в Осака, компанията е създадена през 578 г. сл. Хр., като съществувала до 2006 г., когато е закрита поради финансови проблеми. Тогава е закупена от друга строителна фирма. Компанията била специализирана основно в строителство на будистки храмове.


Автомобил призрак и въздушни снимки от земята – така е

Автомобил призрак и въздушни снимки от земята – така е ...

......... подигравки. Скоро обаче се оказало, че всяка крава си има характерна физиономия и най-характерното в нея са рогата. Сега, когато в Ноймюнстер се открадне крава, полицията я търси по паспорта. Ако междувременно тя не се е превърнала вече в салами! ____ * Материалът е взет от архива на блога Саднъците.Млад индиец стана сензация в местните и световните медии, след

Млад индиец стана сензация в местните и световните медии, след ...

......... да пренесе тежкото животно с тегло повече от неговото собствено. "Беше доста тежко. Просто го повдигнах, не се замислих. Притеснявах се само да не загубя равновесие. Приятелят ми го придържаше отстрани", споделя скромно спасителят. "Много хора ме поздравиха. Всички в селото ми ме питаха как съм успял", смее се той.


Как изглежда малката голяма панда? А как се променя през

Как изглежда малката голяма панда? А как се променя през ...

......... на пандата бяха създадени от Азиатското дружество през 2014 година и се връчват за постижения в положителното развитие на Азия и света. Cute alert! See how an adorable pair of giant pandas grow in their first 100 days in SW China`s Sichuan #Pandamania pic.twitter.com/VErybLRQYv — China Xinhua News (@XHNews) December 28, 2017


2017 година бе изпълнена с много събития. Кои от тях

2017 година бе изпълнена с много събития. Кои от тях ...

......... десетките обвинения срещу продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз, в интернет пространството се появи хаштагът #MeToo, който се използва от жени, подложени на подобен вид насилие. Благодарение на това много от тях имаха смелостта да споделят и да попречат на хората, позволили си да ги наранят, да продължат да живеят безнаказано.


Шестгодишно момиченце, на което за Коледа му подарили мобилен телефон, се

Шестгодишно момиченце, на което за Коледа му подарили мобилен телефон, се ...

......... решили, че става дума за спешен случай, проследили обаждането и стигнали до майката на детето, на чието име е регистриран телефонът. Макар че фалшивите обаждания до полицията могат да доведат до повдигане на обвинения по наказателния кодекс, в случая полицаите само посъветвали родителите да научат детето как правилно да използва телефона. 


Ако някога сте се чудили как наричат добрия старец в

Ако някога сте се чудили как наричат добрия старец в ...

......... Дядо Коледа и Дядо Мраз.  Сайтът публикува и карта, на която се вижда как си честитят Коледа в европейските държави.  В Норвегия и Швеция си казват „God jul”, в Унгария – „Boldog karacsonyt”, във Франция - „Joueux Noel”, в Испания – „Feliz Navidad”. Как се поздравяват в останалите държави можете да видите на картата.


Вашият домашен любимец може да е най-сладкото и прекрасно същество

Вашият домашен любимец може да е най-сладкото и прекрасно същество ...

......... но стане ли Коледа и решите ли да украсите за празника, очаквайте тотален погром. Мигащите светлини и висящите гирлянди са любимо предястие на кучета и котки, а комбинацията елха и домашен любимец често е взривоопасна. Сайтът BoredPanda е събрал най-добрите попадения на своите читатели с домашните любимци, които разрушиха Коледа.


Преди дни Пловдив показа официалната си графична визия за европейска

Преди дни Пловдив показа официалната си графична визия за европейска ...

......... "Заедно в инернет" пък се казва следващото изображение. 3. "Заедно на Зоопарк (ако отвори някога)" пише до това "лого": 4. "Пловдив 2019 поздравява за Ханука" 5. "Заедно дори и в лошото време" 6. "Заедно да се повеселим"   Градът под тепетата ще стане център на европейската култура през 2019 г.


Очакват ли българите гостите им да събуват обувките си? Този

Очакват ли българите гостите им да събуват обувките си? Този ...

......... Славейков". "КОЙ СЕЛЯНИН ГО ПИШЕ ТОЯ САЙТ??? Как па не ви е срам, заклевам се", написа във фейсбук Letiashtata Kozilla Erato. "Пляскането в самолети също не трябва да пропускат", "Нищо не споменават за дупки на чорапите.", добавят други потребители. Очакваме да чуем и мнението на читателите ни коментарите под текста.


В днешни дни пътуването със самолет е по-евтино, по-безопасно и

В днешни дни пътуването със самолет е по-евтино, по-безопасно и ...

......... беше синоним на лукс, забавление и гастро пътешествие из изтънчени вкусове. "Insider" публикува снимки от най-добрите години на гражданските полети от периода от 1946 до 1970 г., идващи от известните авиопревозвачи Iberia, KLM, Delta, British Airways и Air France, които показват колко бляскаво бе летенето. Вижте ги в галерията ни.


Ветеринарна клиника в Дъблин, Ирландия, открива позиция за

Ветеринарна клиника в Дъблин, Ирландия, открива позиция за "професионалист в гушкането на ...

......... притежава нежни ръце и способността да гали и мачка котки за дълго време. Също така, той трябва да може да шепне нежно на мустакатите животинки и да има нерви за по-игривите пациенти на клиниката.  В обявата е отбелязано още, че кандидатите, които различават различен вид мъркане, ще бъдат с предимство. 


Добре планираната операция по разрушаване на стадион в американския град Детройт

Добре планираната операция по разрушаване на стадион в американския град Детройт ...

......... над десет години, а преди това на него са играли Detroit Lions. Разрушаването на огромното спортно съоръжение бе предвидено за неделя и трябваше да се случи с имплозия, но въпреки множеството заложени взривове, сградата така и не помръдна. Според представители на местните власти причината е, че стадионът бил построен твърде добре.


Синоптичката Елени Цолаки от гръцката телевизия Alpha TV забавлява зрителите с

Синоптичката Елени Цолаки от гръцката телевизия Alpha TV забавлява зрителите с ...

......... телевизия Alpha TV забавлява зрителите с танци в прогнозата за времето. Цолаки е истинска атракция в сутрешния блок "Щастливи дни" на гръцката телевизия. През 2016 г. тя беше водеща на партито по повод 90-годишнината на отбора на Димитър Бербатов - ПАОК. Красивата синоптичка има и Instagram профил, където се радва на хиляди почитатели. 


Отзвукът след лекцията в УНСС на безцензурния политик Николай Бареков

Отзвукът след лекцията в УНСС на безцензурния политик Николай Бареков ...

......... на тема "Постигането на трайна финансова стабилност в условията на екстремна демокрация". Друга находка е лекция на осъдения за педофилия бивш депутат Владимир Кузов на тема "Как да защитим детето си от педофилите в интернет". Ето още някои от колажите с предложения за лектори, достойни за Студентския съвет на УНСС: 


Малкият принц Джордж иска само едно нещо за Коледа -

Малкият принц Джордж иска само едно нещо за Коледа - ...

......... на посещение в Хелзинки.  Баща му потвърди пред дядо Коледа, че синът му е бил послушен и заслужава играчката.  На предварително изготвения списък с желания за подаръци са начертани четири полета, където 4-годишният принц е могъл да изброи своите мечти за Коледа. Той обаче е използвал само едно от тях.


Двама френски спортисти, облечени в специални костюми с крила, са

Двама френски спортисти, облечени в специални костюми с крила, са ...

......... но след това решили да скочат от високо място в планина. Стръмните скални масиви в Алпите са популярни сред скачачите отвисоко, но този спорт крие смъртоносни рискове. Тази година от юли досега трима скачачи са намерили смъртта си в Швейцария. Гаярдон загива през 1998 г. при неуспешен скок на Хаваите.


Британският сайт joe.co.uk определено печели наградата за най-оригинално представяне на

Британският сайт joe.co.uk определено печели наградата за най-оригинално представяне на ...

......... е безработен, но се занимава с благотворителност. Британските медии са царе в подобен тип отразяване на важни светски новини. Преди време на Острова имаше публикация със заглавие "Известната адвокатка и правозащитник Амал Аламуддин се ожени за актьор". А името на холивудската звезда Джордж Клуни се появяваше някъде след третото изречение.


В началото на януари Единбург ще се сдобие с бар,

В началото на януари Единбург ще се сдобие с бар, ...

......... от ул. "Виктория" в шотландската столица. Градът несъмнено се възползва от този факт. По улиците му ще видите много магазини за подаръци, вдъхновени от Хари Потър, както и кафенета, които твърдят, че "са родното място на Хари Потър", след като са сервирали кафе на писателката в ранните и творчески години.Куклата Барби и СССР са понятия с твърде малко допирни

Куклата Барби и СССР са понятия с твърде малко допирни ...

......... руските ВВС. Автор на забележителната композиция и снимките е фотографът Лара Вичужанина. До голяма степен тя напомня на арт инсталацията "В крак с времето", която разбуни духовете преди няколко години на Паметника на съветската армия. Тогава съветските войни на монумента, известен като МОЧА, бяха преобразени като анимационни герои от Холивуд.