До масов бой между футболни отбори от Украйна и Русия

...
До масов бой между футболни отбори от Украйна и Русия
Коментари Харесай

Украински футболисти набиха руски отбор в турски хотел - OFFTOPIC

До всеобщ пердах сред футболни тимове от Украйна и Русия се е стигнало в понеделник, 13 февруари, в хотел " Роял Сегинус " в Турция. Мелето е било сред играчи на украинския тим " Миная " и съветския " Шинник ", Ярославъл.

Журналистите Михаил Спиваковски и Роман Бебех оповестяват, че спорът е почнал поради по битови аргументи.

" Един от украинските играчи направи забележка на руснак, който се държеше неуважително с личния състав на хотела. Руснакът беше пийнал и се държеше искрено жестоко. Руският футболист отхвърли да се извини и естествено изяде шамарите, което се случи и с сътрудниците му, притекли се на помощ. Победа на Миная! ", описват репортерите.

Схватката се разиграла под звуците на украинската патриотична ария " Допоможе ЗСУ ".

След мелето футболистите на " Минай " отишли напълно умерено на подготовка, а няколко от играчите на " Шинник " били настанени в лазарета, споделя Роман Бебех в канала си в Телеграм. Също по този начин незабавно след случая руснаците незабавно почнали да стягат багажа си, с цел да изоставен хотела

Според известия в съветските медии четирима играчи на  " Шинник " са били ранени в багра, като за двама от тях се допуска, че са със счупени ребра и пръсти.

Отбелязва се също, че още когато от " Минай " са резервирали турския хотел за предсезонната си подготовка са сложили изискване пред уредниците да не разделят един покрив с съветски тимове. След земетресението в Турция обаче се стигнало до проблеми с хотелите и тимът на Шинник бил настанен тъкмо при отбора от Закарпатието.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР