6-годишният Мейсън Стонхаус поръча храна за 1000 долара от телефона

...
6-годишният Мейсън Стонхаус поръча храна за 1000 долара от телефона
Коментари Харесай

6-годишен поръча храна за вкъщи за 1000 долара от телефона на баща си. За всяка поръчка оставял 25% бакшиш - OFFTOPIC

6-годишният Мейсън Стонхаус поръча храна за 1000 $ от телефона на татко си от голям брой хранителни заведния, като след всяка поръчка оставял по 25% бакшиш, съобщи Си Ен Ен.

Случката се развива в американския щат Мичиган. В събота вечерта бащата на Мейсън - Кийт, го оставя да си играе с телефона му преди лягане. За негативно време детето съумяло да изхарчи 1000 $ в приложението за доставки на храна Grubhub. Към 21 часа в дома на фамилията почнали да идват поредност от доставки.

Записите от видеокамерата на семейство Стоунхаус до входната им врата демонстрират доставка след доставка. Кийт Мейсън бил слисан - до момента в който не схванал какво се е случило.

Детето е съумяло да поръча всевъзможни типове храна, в това число скариди, салати, шаурма, пилешки обвивки, сандвичи, пържени картофки с чили кашквал и няколко поръчки на сладолед. Поръчал толкоз доста храна, че банката на Кийт му изпратила сигнал за машинация, в който отказала поръчка на пица за 400 $.

Баща му се опитал да се обади в заведенията за хранене, с цел да спре поръчките, откакто схванал какво се е случило, само че те му споделили да се свърже с Grubhub. Семейството споделило големи количества храна със съседите си.

" Докато цялата храна се доставяше и аз разбрах какво се е случило, отидох да поговоря с Мейсън за това, което е направил - това е единствената част, която ме разсмива. Опитвах се да му обясня, че това не е добре, а той подвигна ръка, спря ме и сподели: " Татко, пристигнаха ли към този момент пиците с пеперони? " Трябваше да изляза от стаята. Не знаех дали да се нервирам или да се дръзвам! ", споделя бащата на пакостника.

Компанията за доставки Grubhub съобщи, че се е свързала със семейство Стоунхаус по отношение на " непредвиденото харчене " на сина им и им е предложила карти за дарове Grubhub на стойност 1000 $.

Родителите на Мейсън обявиха, че са се пробвали да трансфорат харченето на шестгодишното момче в урок за ръководството на финансите. Те взели касичката му и почнали да вадят пари от нея - монета за пицата, монета за скаридите и така нататък

" Мисля, че му стана ясно, когато му взехме парите, с цел да му е за урок ", споделя майката на Мейсън - Кристин Стоунхаус. Тя споделя, че е обяснила на сина си, че двамата с татко му са наясно, че спестяванията значат доста за детето, само че че са обяснили на Мейсън, че те са единствено една доста дребна част от изхарченото. Родителите на Мейсън споделиха, че ще мине известно време, преди момченцето още веднъж да получи достъп до телефон.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР