Магазините във Франция ще са длъжни да държат вратите си

...
Магазините във Франция ще са длъжни да държат вратите си
Коментари Харесай

Франция заповядва на бутиците да си затварят вратите, щом си позволяват климатици -

Магазините във Франция ще са длъжни да държат вратите си затворени, в случай че включват климатик, както и да лимитират неоновото осветяване, за са се ограничи разхищението на сила – разгласи министър.

Тези условия към този момент са въведени в някои региони и ще бъдат наложени в цялата страна, съобщи министърът на екологичния преход Агнес Пание-Рунаше пред вестник Journal du Dimanche.

След съветската инвазия в Украйна разноските за сила в Европа се усилиха.

Магазините ще бъдат глобявани с до 750 евро за нарушение на правилото за климатизация, написа Би Би Си.

Паниер-Рунашер дефинира оставянето на отворени порти, когато климатикът е включен, като " неуместно " и анонсира издаването до дни на две нейни постановления по отношение на разхищението на сила.

Първото ще разшири възбраната за светещи реклами, без значение от размера на града. Тя ще е в действие сред 01:00 и 06:00 ч. Втората ще забрани на магазините да държат отворени порти при работещи климатици.

Забраната на неоновите реклами към този момент е в действие в регионите с население под 800 000 души. Летищата и гарите са освободени от нея.

Shell предизвести, че в Европейски Съюз не е изключено да се вкарват енергийни правила, защото районът се бори да се оправи с спирането на доставките на газ от Русия.

Във Франция не престават рисковите горещини, които усилват търсенето на климатици.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР