Слот машината е проектирана от студио EGT и принадлежи към

...
Слот машината е проектирана от студио EGT и принадлежи към
Коментари Харесай

20 Super Hot - класически плодов слот с прогресивен джакпот -

Слот машината е проектирана от студио EGT и принадлежи към жанра слотове с плодове и питейни заведения. Голямото преимущество на тази игра е съществуването на напредничав джакпот, който ви разрешава да се борите за по-големи облаги. Слот машината се появи в онлайн казината през 2015 година, само че към момента остава високо измежду най-популярните слотове. Какво друго си коства да знаете за 20 Super Hot?

Най-важната информация за
слот машината 20 Super Hot

Слотът за плодове Super Hot 20 се състои от пет въртящи се барабана със знаци, подредени на три реда. В игралното поле има 20 печеливши линии, върху които можем да изградим печеливши системи. За да спечелите, са ви нужни най-малко три идентични признака, подредени на една печеливша линия. Ще спечелите най-вече при системи, формирани от пет признака. Печелившите комбинации би трябвало да стартират от първия тъпан и знаците би трябвало да се движат през барабаните.

Играта 20 Super Hot има доста приятна конфигурация, която доста усилва удоволствието от заниманието. Въпреки че се появи в
казината през 2015 година, тя към момента е доста известна измежду играчите. Прогресивният джакпот е от огромно значение, защото разрешава да грабнете в действителност огромни облаги.

Какви знаци има на барабаните на този
слот?

20 Super Hot е представител на жанра на плодовите Следователно, барабаните включват знаци като череши, портокали, лимони, череши, сливи, дини и грозде. Имаме и два специфични признака за увеличение на възможностите за облага.

Lucky Seven е Wild знак, който може да замести всеки общоприет знак на игралното поле, като по този метод основава най-печелившата ръка. В същото време седмиците са най-ценните знаци, които могат да бъдат открити на барабаните на
слот машината. С пет от тези знаци можете да спечелите 50 пъти своя залог. Златната звезда е скатер знак и не е належащо да е на линия, с цел да предложи на играчите облага.

Gamble се предлага в 20 Super Hot, което ви разрешава да умножите облагите, получени по време на последното завъртане. Бутонът Gamble ще се появи в прозореца Last Win. С негова помощ можете да преминете към мини-игра, в която да познаете цвета на скритата карта. Доброто решение ви разрешава да удвоите облагите си, до момента в който допускането на неточност ни коства загубата на извоюваната сума.

Как работи прогресивният
джакпот 20 Super Hot?

Слот машината 20 Super Hot идва с напредничав
джакпот. По време на играта имате случаен късмет да уцелите бонус функционалност, където има късмет да спечелите джакпота.

Ако намерите такава функционалност, ще бъдете отведени до мини-играта с разкриващи карти. Можете да разкриете девет от дванадесетте карти. Слот машина 20 Super Hot има четири
джакпота: спатия, купа, каро и пика. Всеки пот има друга сума. Разкривайки три карти от една и съща багра, вие събирате джакпота съгласно заложения цвят. Най-ценният е наборът от пики, който може да предложи огромни облаги.

Как да играете
слот за плодове 20 Super Hot?

Първата стъпка е да изберете своя
залог. Бутоните с присвоени стойности са налични в долния панел. Щраквайки върху даден бутон, ще започнете да търгувате за определената сума. Слотът 20 Super Hot разрешава разнородни залози. Като щракнете върху бутона за информация, можете да прочетете таблицата с изплащанията и инструкциите. В играта не е допустимо да се конфигурира режимът на автоматизирано завъртане, при който всяко последващо завъртане на барабаните да започва непринудено. Всяко завъртане се започва с натискане на бутона със залога.

Играйте гратис на
слот за плодове 20 Super Hot

Познаването на
слот машината е потребно, когато играете с същински пари. Ако желаете да научите по какъв начин тази машина работи по безвреден метод, можете да я стартирате гратис, в демо режим. Играта се играе с виртуални чипове, тъй че няма риск от понасяне на загуби.

Развлекателният геймплей ви разрешава безвредно да научите всички механизми на
слот машината и по този метод да се подготвите да играете с същински пари. Освен това е забавна опция за хора, които играят на казино слотове единствено за развлечение.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР