Топ пропагандистката на режима в Кремъл Маргарита Симонян, която ръководи

...
Топ пропагандистката на режима в Кремъл Маргарита Симонян, която ръководи
Коментари Харесай

Не харесваш Русия, значи си гей |

Топ пропагандистката на режима в Кремъл Маргарита Симонян, която управлява рупора на съветската дезинформация " Россия сегодня ", стигна до извода, че който не харесва Русия е гей.

Прозрението я озари онлайн в ефира на Россия 1 нощес като в студиото ѝ пригласяше и другият " славей " на Путин - Владимир Соловьов, който е считан за неофициалния представител на Кремъл.

Симонян стигна до връзката сред хомосексуализма и омразата към Русия в словесна дрънканица във връзка комика Максим Галкин, който дружно със брачната половинка си Алла Пугачова избяга в Израел след нашествието в Украйна. Той остро осъди агресията на Москва и всеобщите убийства на мирни жители от съветските солдати.

" Как единствено плюе по Русия и съветската войска! Първо, това приказва за качеството на тези хора. За техните душевни признаци. Всички знаят сигурно, че Галкин е гей, който се ожени за " стара жена ", с цел да отклони погледите, с цел да забогатее и да си развива кариерата. Той твърди пред публиката си, че имали същинска обич. Разбирате ли равнището на двуличие на този човек ", сподели Симонян в тв изявата си.

Алла Пугачова и Максим Галкин са родители на 8-годишните близнаци Елисавета и Хари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР