Евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов изпадна в радостен екстаз от

...
Евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов изпадна в радостен екстаз от
Коментари Харесай

Ал Йо поздрави Гешев с падането на кабинета: Тях ги няма, той остава -

Евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов изпадна в щастлив възторг от рухването на кабинета на Кирил Петков и нощес разгласява във фейсбук профила си серия от радостни статуси.

В най-впечатляващия от тях той особено поздрави основния прокурор Иван Гешев.

" В този прелестен миг приветствам Иван Гешев - прокурорът, който устоя на просташките и тъпанарски офанзиви на свалените през днешния ден от власт. Тях ги няма. Той остава ", написа той.



В друга обява Ал Йо пък обърна внимание на това, че " пискливите мисирки " (определение за публицистите, употребявано от някогашния трижди министър председател Бойко Борисов) ще страдат за падналото държавно управление на четворната коалиция:

" Сбогом, Гергино! Отиде си едно нездравословно за България държавно управление. Следват ред сълзи и ред сополи. Ще има и пискливи мисирки. Хубав ден за българската народна власт! "

Йорданов не пожали и Демократична България, които съгласно него били неокомунисти.

" Навремето, с цел да свалим комунистите от власт, се постановяваше през ден да бойкотираме съвещанията на Народното събрание. Напускахме съвещания, не се регистрирахме в залата и най-после, с доста страдания, комунистите бяха свалени. Минаха 30 години. И в този момент съм щастлив, че ГЕРБ/СДС вървят по нашия път и със същата тактичност отстраняват от власт неокомунистите от Политическа партия, Българска социалистическа партия И Демократична България. Великолепно, отлично. Само по този начин. Смело напред ", написа той в различен статус.

Радостта на евродепутата гербер обаче не спря дотук и разгласява пост, от който се схваща, че си е сипал:

" Имам възприятието, че и Брюксел чества свалянето на държавното управление на Петков. Кръчмите пред Народното събрание са цялостни с народ. Бирата се лее като река. А е елементарен работен ден. Наздраве! "

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР