Неочакван избор на тоалет за бал прочу абитуриента Марк Манчев

...
Неочакван избор на тоалет за бал прочу абитуриента Марк Манчев
Коментари Харесай

Абитуриент отиде по халат, джапанки и с пура на бала си в Кюстендил -

Неочакван избор на тоалет за бал прочу зрелостника Марк Манчев от Езиковата гимназия " Д-р Петър Берон " в Кюстендил. Снимка, на която е облечен с халат на Versace, джапанки и с пура в ръка, обиколи обществените мрежи и събра доста поддръжка за избора на момчето. 

" Трябва да си друг, не го намирам за митинг против нещо. Родителите ми посрещнаха това решение с големи положителни страсти и ме поддържаха. Не съм се преобличал, цяла нощ бях по този начин облечен. Облеклото излезе на ниска цена и в този момент ще си го употребявам, за разлика от други костюми, които ще седят в дрешниците и ще събират прахуляк ", изясни през днешния ден момчето пред Българска национална телевизия. 



Марк сподели, че парите, които е икономисал, ще вложи в сметки и налози: " Парите ще отидат за неща, които ми трябват - сметки, налози, а не за нелепости! ". 

" Така взех решение, не се поколебах за нищо. Трябва от време на време да си друг, особеното от време на време е положително. Не намирах нищо необичайно в това да вървя по този начин... Не съм се преобличал, цяла нощ бях по този начин в хотела и най-после у дома ", съобщи Манчев. 

Абитуриентът сподели, че не е бил с дама на бала, защото това би променило идеята на тоалета. " Успешните хора са малко по-самотни, по този начин да кажем, в позитивната посока. Нека кажем, че не поставих старания, тъй като съм ленив ", пошегува се той. 

Коментарите под обявата със фотографията показаха мощна поддръжка за решението на Марк Манчев:

" Това момче ще бъде по-запомнено от роклите с пайети, пера и дантели...изтънчените костюми с лачени обувки...подкрепям творчеството му!!! Поводът е формален, само че да си ексцентричен постоянно е на мода!!! ", написа момиче от Кюстендил, евентуално също абитуриентка. 

Куриозът е, че измежду мненията има и много към цената на халата: " Тук се скараха за цената на халата!!! Ха, ха,...акцента е напълно различен. Момчето просто се гаври със суетата и стреотипите на 99 % от българите ", поства различен съгражданин на младежа. " Евала, удивлявам му се, доста свежо ", са част от другите одобрителни мнения.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР