Канадски депутат се е включил дистанционно в парламентарна сесия от...

...
Канадски депутат се е включил дистанционно в парламентарна сесия от...
Коментари Харесай

Канадски депутат се включи в парламентарна сесия от... тоалетната. Хванаха го и се извини |

Канадски народен представител се е присъединил отдалечено в парламентарна сесия от... тоалетната. Бдителни негови сътрудници от конкурентна партия забелязали добре познатия им декор на нужника в постройката и не прикрили неуместната обстановка. Това принуди Шафкат Али да се извини, споделя Би Би Си.

Депутатът е от Либералната партия. В издънката го хванали в петък от Консервативната.

" Камерата беше инсталирана на стената тъкмо над задната част на тоалетната ", издаде народен представител от конкуренцията.

Това е вторият демократичен народен представител, който хващат в неуместна обстановка по време на диалог в Zoom през последните две години.

55-годишният Али е някогашен брокер. Депутат е от предходната година. Избран е от регион северозападно от Торино.

От клозета се присъединил в спор по законопроект на член на Камарата на общините. Няколко депутати взели участие посредством видеоразговор, който бил забележим единствено за сътрудниците им. Депутатката от Консервативната партия Лайла Гудридж взела думата по процедурен въпрос и оповестила, че нейният сътрудник " може би взе участие в дебата от тоалетната ". Последвало отвращение и помощникът на зам.-председателя помолил всички депутати да бъдат внимателни в метода, по който употребяват устройствата си и да се преценяват с ситуацията, когато са онлайн.

Това не поставило завършек на случката. Въпросът къде се е намирал Али бе издигнат на съвещанието в понеделник и ръководителят на Камарата на представителите на Консервативната партия Джон Брасърд даде детайлности за местонахождението и изгледа на мъжката тоалетна: каменна зидария, дървена врата, панти от неръждаема стомана и кука за облекла на гърба на вратата. " Всичко това изглеждаше много познато " - отбелязва той и се възмути, че депутатът се облекчавал, до момента в който взел участие в съвещание на Камарата на общините - " катедралата на канадската народна власт ".

Оттам нататък разобличеният Али се обадил в Народното събрание, с цел да се извини за " пропуск в преценката ". " Приемам този въпрос извънредно съществено и давам обещание в никакъв случай повече да не дублирам тази неточност ", заречен той. След откровеното опрощение - по думите на зам.-председателя на Народното събрание Крис Д`Ентремонт - въпросът бил завършен.

Миналата година депутатът от Либералната партия Уил Амос се извини, откакто уринира по време на виртуална видео парламентарна процедура. Месец по-рано той се появи гол по време на видеоразговор с сътрудници, до момента в който се преобличаше след тичане. Той не изиска да бъде избран отново.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР