36-годишният Антон Хекимян преживявал срив на самочувствието с напредването на

...
36-годишният Антон Хекимян преживявал срив на самочувствието с напредването на
Коментари Харесай

Антон Хекимян се подложил на естетическа корекция

36-годишният Антон Хекимян преживявал срив на самочувствието с напредването на възрастта си и решил да вземе незабавни ограничения, написа седмичникът " Ретро ". Журналистът се подложил на терапия с ботокс, като се доверил на една от най-известните дерматоложки в София.

Очевидци издават, че са го забелязвали да посещава нейната клиника, която се намира на 10 минути от НДК, където са студиата на bTV. Цената на процедурата е 600 лв. за цяло лице, а трайността на ботокса, който глади бръчките като ютия, е сред 3 и 5 месеца.

Хекимян останал супер удовлетворен от резултата, само че не желал на работното му място да се разчува, че се е подложил на естетическа промяна, присъща по-скоро на представителките на нежния пол. И без друго непрестанно търпял смешки и майтапи поради суетата си. " Празнувам имен ден и на Антоновден, и на Цветница, тъй като съм нарцис ", изяснява той. Хекимян не пропуща ден, в който да не си направи най-малко няколко селфита.

Преди заралията имаше табиет да пуска фотоси от фитнес залата, само че по-скоро пред огледалото. Напоследък е занемарил физическите привички и това си проличава по коремчето, което е взел да заформя. Сега обаче съблюдава хранителен режим, предложен му персонално от началник Силвена Роу. Двамата се сдушили около участията ѝ в утринния блок. Като познавач по храните тя постоянно му давала препоръки какви артикули да употребява, с цел да слабее и да подмладява кожата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР