Coronation Street изглежда готова за драматични сцени следващата седмица, тъй

...
Coronation Street изглежда готова за драматични сцени следващата седмица, тъй
Коментари Харесай

ITV Coronation Street Следващата цел на Роуън Кънлиф е разкрита като изчезналата Лиан Батърсби

Coronation Street наподобява подготвена за трагични подиуми идната седмица, защото идната цел на Роуън Кънлиф е разкрита.

Гледащите сапун ще си спомнят тази мистериозна новодошлият Роуан се е насочил към Лиан Батърсби със своята " група за самоусъвършенстване " The Institute. Роуан също отдръпва Лиан от колегата си Ник Тилсли и даже от сестра й Тоя Батерсби по време на потребност.

Роуан предизвиква Лиан да разкрие предишното си и контузията, с която се е сблъскала, употребявайки неговия принадлежности и я насочва да приказва на глас за елементи от живота си. В фрапантен поврат неотдавна беше разкрито, че Роуан записва всичко, което Лиан споделя без нейно познание. Разбира се, феновете ще си спомнят, че Тоя беше загрижена за Лиан и извънредно скептична към Роуан.

В идните подиуми тази седмица Тоя е решена да разобличи Роуан, до момента в който намира конгрес за някогашни членове на Altovalent институт. Тя се пробва да покаже на Лиан обява, която е видяла, предполагайки, че Институтът не може да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР