Гари Невил се подигра на несигурността на Джейми Карагър относно

...
Гари Невил се подигра на несигурността на Джейми Карагър относно
Коментари Харесай

Гари Невил се подиграва на несигурния Джейми Карагър, тъй като дуетът не е съгласен за най-добрия играч от Висшата лига

Гари Невил се подигра на несигурността на Джейми Карагър по отношение на най-хубавия състезател във Висшата лига този сезон, като сподели, че не е трябвало да мисли „ в всички ", преди да даде знак на капитана на Арсенал Мартин Одегор.

Капитанът на " артилеристите " има късмет да изведе тима си до популярност във Висшата лига за първи път от 20 години, в случай че хората на Микел Артета победят Евертън и противника си Манчестър Сити падащи точки. Въпреки това, даже и без купа, Невил беше изумен от формата на норвежеца този сезон.

Невил, говорейки в предаването на Sky Sports Monday Night Football дружно с Карагър, направи своя избор за редица оценки. В допълнение към най-хубавия състезател на сезона, двойката уточни своя най-хубав млад състезател, най-хубавото попълнение и своите спечелили в редица други категории.

Докато Невил беше сигурен, че Odegaard заслужава самопризнание, Карагър беше разкъсван сред двама други звезди. Фил Фодън от Манчестър Сити в последна сметка получи утвърждение, само че новият човек на Челс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР