Талантливият актьор Владимир Зомбори е големият победител в 12-тия сезон

...
Талантливият актьор Владимир Зомбори е големият победител в 12-тия сезон
Коментари Харесай

Зомбори спечели Като две капки вода, Бабинова се разплака от щастие

Талантливият артист Владимир Зомбори е огромният победител в 12-тия сезон на " Като две капки вода ", а половинката му - актрисата Весела Бабинова се разплака от благополучие в публиката.

По време на грандиозния финал участниците излязоха за последно на сцената на най-хубавото шоу за фалшификати в зала „ Арена София “ пред повече от 10 000 души, с цел да се борят за любовта на феновете, които ще дефинират огромния победител. За купата „ Най-добър подражател “ финалистите избраха сами своите облици, написа.
 Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова  Красивите влюбени моменти на Владимир Зомбори и Весела Бабинова
Във финалната борба за наградата, предимство с по две точки имаха първите петима в класирането - Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова.

Продуцентът Маги Халваджиян приветства публиката в препълнената зала „ Арена София “.

„ Вярвам, че както сме се събрали тук, с цел да се забавляваме дружно, по този начин можем да сме дружно в живота и да превърнем България в едно по-прекрасно място за живеене. Голямото шоу желае огромна зала, а това ще бъде един доста друг край. Вие всички тук сте номер 1! “, сподели той.

Не по-малко впечатляваща бе появяването на журито и водещите на „ Капките “. Геро и Любо Киров подвигнаха публиката на крайници с паметното парче „ Има ли цветя “, чийто римейк, дело на Moreno и Любо Киров, се трансформира в суперхит през 2023 година Веселин Маринов и Рачков взривиха сцената с непредвидения си дует и майсторското осъществяване на мега шлагера на обичания реализатор на генерации българи „ Малка жълта рокля “.

Първа от участниците на сцената излезе ослепителната Джулиана Гани в облика на ексцентричната звезда с трагична орис Ейми Уайнхаус. Тя избра да извърши хитовата й автобиографична ария Rehab, с която разчувства мощно публиката и журито. Поп фолк фурията Мария разгорещи пристрастеностите в зала „ Арена София “ като влезе в обувките на богинята на балканската музика с безчет концерти по целия свят Цеца Величкович и изпя хитовото парче „ Забранени град “.



Панайот Панайотов се преобрази в един от пионерите на рокендрола, авторитетния американски артист и музикант Рой Орбисън и извърши най-големия му шлагер – песента от емблематичния филм „ Хубава жена “, в който вземат участие Ричард Гиър и Джулия Робъртс. Актрисата Елена Атанасова бе неузнаваема в облика на нежната половинка от дуета Елица и Стунджи, чиято ария „ Вода “ донесе пето място на България в влиятелния музикален конкурс „ Евровизия “ през 2007 година В облика на Стунджи на сцената до нея излезе Ники Станоев.

Иво Аръков избра да извърши един от най-големите шлагери известната американска тайфа от Лас Вегас Imagine Dragons Believer, основала три от най-хубавите рок песни на десетилетието съгласно Billboard – Believer, Thunder и Radioactive. В напреднала бременност Християна Лоизу излезе облечена в обичайната родопска носия и извиси глас като българската национална певица Валя Балканска. С доста възприятие тя изпя песента „ Излел е Дельо бунтовник “, включена през 1977 година в Златната плоча на „ Вояджър ” и изпратена с американските галактически апарати „ Вояджър 1 ” и „ Вояджър 2 ” като обръщение от Земята до далечния космос.



Рокаджията Наско от Б.Т.Р. избра едно от обичаните части на почитателите на твърдия тон Fear of the Dark на една от най-успешните международни хевиметъл групи Iron Maiden и нападна сцената в обувките на хеви метъл иконата Брус Дикинсън. Феноменално надареният актьор Владимир Зомбори подвигна публиката на крайници с невероятното осъществяване на песента на легендата Фреди Меркюри The Show Must Go On, записана в болничното му легло, само че предваваща цялата сила, която носи в сърцето си до финален мирис.

След като феновете на NOVA дадоха своя глас 4 от участниците продължиха напред към огромния край – Християна, Наско, Зомбори и Иво Аръков.

„ Тази вечер написахме история. Никога до момента телевизионно предаване не е предавано онлайн пред 11 хиляди души. Това е магията на малкия екран. Благодаря на хората, които оставиха сърцето си в този сезон. Благодаря и на журито и на водещите. Лудостта на Геро и Рачков прави шоуто толкоз велико “, показа вълнението си продуцентът Маги Халваджиян.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР