21-годишният Мартин Трифонов, задържан за бруталното убийство на 7-годишната Кристин

...
21-годишният Мартин Трифонов, задържан за бруталното убийство на 7-годишната Кристин
Коментари Харесай

Убиецът на Криси в болница до понеделник

21-годишният Мартин Трифонов, арестуван за бруталното ликвидиране на 7-годишната Кристин от сливенското село Сотиря ще остане в болничното заведение най-малко 5 дни.  Това заяви заместник-директорът на МБАЛ " Иван Селимински " доктор Хрисантов пред бТВ.

  Местен завързал Мартин, само че той му се изплъзнал
 
Мъжът беше ранен по време на задържането му през вчерашния ден след гонене в гората над селото. Той оказал опозиция и служителите на реда са стреляли по него, само че няма публично удостоверение, че раните по краката му са породени от стрелбата.
Възможно е да се е наранил самичък при паническото му бягство.

ВИЖ ОЩЕ: Младежи помогнали за залавянето на Мартин (ВИДЕО)

От болничното заведение прецизираха единствено, че сега лекуват пострадванията по краката на арестувания. Пред клиниката патрулират няколко полицейски коли.

ВИЖ ОЩЕ: Убиецът на Криси прострелян в крайници (ОБНОВЕНА)
 
Окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов уточни, че на 21-годишния Мартин Трифонов ще бъдат повдигнати обвинявания за ликвидиране, обезчестяване и блудничество. " Трифонов е в болница под защита, в понеделник ще му бъде избрана мярка „ Задържане под стража ", сподели окръжният прокурор.

ВИЖ ОЩЕ: Хванаха килъра на Криси

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов заяви през вчерашния ден, че ДНК пробите са потвърдили, че причинителят на злокобното закононарушение е точно Мартин.

ВИЖ ОЩЕ: Джамбазки: Химическа кастрация за килъра на Криси
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР