“Ако стане така, че да носим отговорност след изборите, ние

...
“Ако стане така, че да носим отговорност след изборите, ние
Коментари Харесай

Бойко Борисов във В. Търново: Ако носим отговорност след изборите, ще я носим със строга финансова политика

“Ако стане по този начин, че да носим отговорност след изборите, ние ще я носим със строга финансова политика, постоянни финанси, оставяме бизнеса да работи, тъй като той ще ни изтегли от рецесията. ”

Това разгласи във Велико Търново пред симпатизанти на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов. И добави:

“Имаме стратегия, би трябвало да създадем нов контракт с обществото! Колегите от ПП-ДБ най-малкото ни дължат ротация, в този момент те би трябвало да поддържат наше държавно управление! ”

Борисов се обърна и към единия от съпредседателите на “Демократична България ” - Христо Иванов.

“Чух Христо Иванов да приказва, че ГЕРБ ще направи държавно управление с Движение за права и свободи, само че щяло да бъде несигурно и ще падне. Браво, Христо! Ако има нови избори, Христо, какво ще правиш? Ще спечелиш и какво ще правиш без нас? ”, попита водачът на ГЕРБ.

Той добави, че не е позволил смени в службите,  “защото арестуваха пиарката на партията ни, поради това, че е по-добра от техния. ” 

“Милиарди от “Лукойл ” отидоха за финансиране на войната в Украйна. Обраха ви! Милиарди от всеки джоб взеха през цените на горивата ”, добави още Борисов.

Той не желал да разяснява записите, които изтичат от ПП-ДБ, тъй като “колегите са го говорили това пред мен, не са се крили. ”

“В Брюксел седят 4/5 милиарда от 3 години, никой не ги взема. С цялото си безсрамие през днешния ден приказват за Еврозона, ние го свършихме това! Лидерите на Европа идваха в България, даваха ни за образец, бяхме водачи на Балканите, в този момент нищо ”, сподели Борисов.
 Снимка Българска телеграфна агенция

Според него жителите на Велико Търново са търпеливи - “по “Цариградско шосе ” в София няма такива тапи, каквито видях в остарялата столица. ” 

“Докато строяхме пътища, църкви, джамии, хората се подведоха по по този начин наречената “Промяна ”, през днешния ден какво е променено? “Хемус ” стои 3 години! Русе-Търново стои 3 години! Щом хората го търпят това нещо, значи не е било нужно. Сега няма саниране на жилищните блокове, значи не е било нужно. Ние оставихме пари, те ги изхарчиха! ”, допълни лидерът на ГЕРБ.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР