19-годишният Спахил, който през месец август миналата година преби, блудства

...
19-годишният Спахил, който през месец август миналата година преби, блудства
Коментари Харесай

Младеж, обрал и блудствал със старица в Пловдивско, си получи заслуженото

19-годишният Спахил, който през месец август предходната година преби, блудства и отмъкна колата на 80-годишна бабичка край Пловдив, се изправи пред съда. Той е упрекнат в 6 закононарушения: три обири, обир, блудничество и едно лишаване на кола, написа TrafficNews.
Въпреки нежната си възраст Спахил Симеонов е с дебело престъпно досие и нееднократно е задържан. До момента е бил съден седем пъти. 19-годишният юноша непрестанно е бягал от възпитателните домове за малолетни.

Последната му присъда е била за обир. Той лежал 7 месеца в пандиза и през декември 2015 година излязъл на независимост. Точно след 8 месеца обаче той още веднъж стъпил изкривено.

Страхил живеел в Ахмаково. В същото село живеела и потърпевшата от него баба Минка. Възрастната жена била освидетелствана със 100% неработоспособност. Тя се е нуждаела от два бастуна, с цел да се предвижва. за по-далечни дистанции употребила кола.

Един ден Минка излязла на пазар до центъра на Ахмаково. Там е била пресрещната от Симеонов, който решил да й помогне с торбите. Натоварил ги в колата и предложил да е придружи до къщата й, с цел да разтовари багажа.

В дома на бабата забелязал портмонето й. Без да се замисли го прибрал в джоба си. Вътре имало петнайсетина лв. и той ги изхарчил. Решил да се върне и да плячкоса още неща от дамата, защото бил хвърлил око на накитите на Минка.

Привечер 19-годишният се върнал у бабата. Плачейки, той й разказал, че майка му е припаднала на полето отвън селото и няма кой да му помогне. Минка незабавно се притекла на помощ. Качили се в колата и се отправили към мястото, където сякаш има потърпевша жена.

На километър и половина във вътрешността в полето колата спряла. Бабата слязла, огледала се и като видяла, че няма никой се отправила назад към автомобила. Поради неравната повърхнина единият й бастун паднал. Спахил го сграбчил и блъснал Минка по главата. Жената се свлякла на земята. Тогава Симеонов решил да задоволи половите си стремежи. Той почнал да търка члена си по тялото и ръцете на дамата, която се молела да престане.

След като гаврата завършила момчето взело още веднъж бастуна и траял да постанова потърпевшата. За да спре побоя, Минка сама дала накитите си.

Побойникът взел и другия бастун, обувките и телефона и всичко метнал в тръните, с цел да не може Минка да си тръгне от полето. Запалил колата и побягнал.

Поради неналичието на опит зад кормилото и меката почва, автомобилът закъсал до поделението. Спахил бегом се върнал в селото. Там срещнал двама другари, които помолил за помощ. Той им разказал, че прочут на фамилията е закъсал. Приятелите му помогнали и след това си създали разходка до Поповица и назад към Ахмаково. Около среднощ обаче в селото младежите аварирали. Колата поднесла, блъснала се в дирек и от там се забила в къща. На минутата Симеонов и компания избягали.

През времето до момента в който младежите се забавлявали, баба Минка е била просната на полето. Без обувки и без бастуни, влачейки се с последни сили се е опитвала да стигне до основния път. Едва в ранните часове на идващия ден, дамата съумяла да се добере до шосето. Там чиновници на близкото отделение я разкрили. Те повикали помощ от свои сътрудници. Веднага са повикали и кола за спешна помощ. Докато пристигна здравна помощ потърпевшата разказала всичко на спасителите си, а те от своя страна повикали полиция.

Междувременно Спахил се прибрал и си лежащ. На идващият ден той решил да продаде златото. Видял собствен комшия, на който споделил че ги намерил на басейна в Поповица. Красимир му повярвал и откупил движимостите. Шест дни след зверството Симеонов е бил открит и задържан.

Държавното обвиняване изиска оптимални присъди за всяко едно от закононарушенията, по които е упрекнат Спахил, а точно 15 години отнемане от независимост.

Не на такова мнение бе отбраната на момчето. По думите на юриста блудничество не е имало.

„ Няма доказателства, сочещи че такова действие е имало. Само изказвания на потърпевшата. Следи от принуждение не са установени в правосъдно здравната експертиза”, разяснява отбраната.

Той отвърна държавното обвиняване и във връзка с грабежа. „ Тя непринудено е дала телефона си на подзащитния ми още като са се качили в колата. Що се отнася до кражбата от самия автомобил-освен Симеонов и други лица са се качвали в нея. Не е открито по кое време е изчезнало музикалното устройство. А за накитите… Минка сама му ги е дала, без заплахи”, добавя юристът на Спахил.

В своя отбрана пък 19-годишното момче сподели: „ Много скърбя. Ще се поправя. Искам да кажа, че не съм правил секс със дамата. Бяха на 18 години и не съм я желал”.

Като смекчаващо виновността събитие, отбраната уточни цялостното подпомагане на момчето. Той е направил и признания.

След съвещание Окръжният съд призна за отговорен обвинения. По обвиняването за обир Симеонов е наказан на 15 години затвор; за присвояването на МПС-12 години; блудство-8 години и за кражбите 10 години.

Общата присъда за Спахил Симеонов е 15 години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР