33-годишният гражданин на Молдова Анатоли М.,, предаден на съд с

...
33-годишният гражданин на Молдова Анатоли М.,, предаден на съд с
Коментари Харесай

Извънредна новина за молдовеца, заклал млад варненец след скандал

33-годишният жител на Молдова Анатоли М.,, предаден на съд с обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Варна за умишленото ликвидиране на мъж от Варна – закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс, беше приет за отговорен. Окръжният съд в града дефинира той да търпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 12 години, при непоколебим режим на изтърпяване.

Съдът почете гражданските искове на трима близки родственици на жертвата на закононарушението и осъди обвиненият да заплати на всеки от тях по 20 000 лв. обезщетение за породени неимуществени вреди. В тежест на Анатоли са направените разноските по делото в размер на 3500 лв., както и държавните такси върху почетените цивилен искове.

Досъдебното произвеждане по случая е формирано на 22 ноември 2019 година. Тогава към 8 часа сутринта във Варна зародил скандал сред жертвата на закононарушението и очевидци. Пострадалият отишъл на адреса рано сутринта с приятелката си. В жилището на неговия прочут се намирали още трима мъже, един от които молдовският жител Анатоли М., непрекъснато пребиваващ в България.

Възникнали пререкания сред неканения посетител и обвинения. На излизане от жилището 30-годишният мъж бил намушкан с нож от молдовеца, като с единия удар той прерязал артерията му. Малко по-късно потърпевшият умрял.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР