Родителите на двете деца, които загинаха при пожар във варненски

...
Родителите на двете деца, които загинаха при пожар във варненски
Коментари Харесай

Родителите на загиналите деца във Варна с различни версии за трагедията

Родителите на двете деца, които починаха при пожар във варненски блок остават в ареста, заяви Българска национална телевизия. Двамата са арестувани за период от 72 часа, а за закононарушението, към което са привлечени като обвинени се планува затвор от 5 до 15 години. Децата са на 1 и на 4 години.

Според съдебно-медицинската експертиза едногодишното дете е починало от задушаване от дима. Все още се чака съдебно-медицинската експертиза и за другото дете. Разследващите са открили, че пожарът е тръгнал от помещението, в което са се намирали децата.
Родителите са добре известни на Министерство на вътрешните работи и както БЛИЦ писа те са злоупотребявали с опиати.

"Втората експертиза като цяло е завършена, само че се изчакват химически и хистологични разбори, с цел да дадат най-ясната причина за гибелта на четиригодишото дете ", сподели Красимир Конов - областен прокурор на Варна.

Той съобщи, че нощес родителите са привлечени като обвинени, дали са пояснения, само че е установено несъгласие в самите пояснения и сред обясненията на двамата.

При пожара е потърпевша и 77-годишна съседка на младото семейство. Тя е постъпила в болница и след това е получила инфаркт.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР