Мераклия за ласки от Пловдив натопи момиче на повикване в

...
Мераклия за ласки от Пловдив натопи момиче на повикване в
Коментари Харесай

Пловдивчанин си викна проститутка, но когато дойде време за плащане, незадоволен той...

Мераклия за милувки от Пловдив натопи момиче на повикване в похищение. Причината - желал да й отмъсти, че не изпълнила всичките му стремежи в леглото, написа " ".

Пловдивчанин решил да си поръча продажница. За задачата потърсил в интернет, като намерил публикация, предлагаща секс за 50 лева с дълготрайност 30 минути. Звъннал на посочения телефон за връзка и се уговорил с момичето да осъществят любовния сеанс на неин терен на адрес в града. Тъй като било късно вечерта, мераклията си викнал такси.

Стигнал до къщата, а там го посрещнала проститутката. Влезли в една от стаите и правили секс. След 10 минути момичето му съобщило, че би трябвало да си потегля. Зажаднелият за милувки мъж се вбесил.

Двамата почнали да се карат по отношение на цената, която би трябвало да се заплати за половите услуги, както и за ангажиментите, които имали между тях за сеанса. Като видял, че няма да се схванат, той се облякъл и излязъл на улицата. Много го хванало гняв, че не получил това, което желал, и решил да си го върне на жрицата на любовта, като й сътвори проблеми.

Хрумнало му да я натопи. Набрал тел. 112 от своя мобилен телефон и подал сигнал, че е видял по какъв начин пребиват момче в къщата, където доскоро правил секс. Излъгал, че двама мъже са извадили момчето от постройката, пребили са го, след което са го качили принудително в черна кола и са го отвели някъде. В диалога той пояснил, че не е съумял да види добре возилото на "похитителите ".

На място след минути пристигнали униформени от Второ районно. Те се свързали със притежателя на къщата, който прецизирал, че е дал жилището чартърен, след което отключил входната врата и ги поканил в парцела. Полицаите влезнали и заварили двама души, единият от които 22-годишната продажница със сръбско поданство. Те отрекли да е имало принудително изведен мъж от къщата. Двамата били задържани до изясняване на случая.

Няколко часа по-късно пловдивчанинът, подал сигнала, бил извикан на разпит. Първоначално удостоверил информацията, която съобщил на тел. 112. След като служителите на реда прегледали записите от охранителните камери обаче, жадният за милувки си признал всичко.

На записите се вижда по какъв начин той влиза и излиза след сеанса, като няма никакви фрагменти, в които да се вижда, че някой е похитен или пребит. Мераклията споделил пред служителите на реда, че съжалява за стореното. Той бил изправен пред съда поради подправения сигнал, като магистратите му определили санкция в размер на 1000 лева
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР