След проблемното начало на предизборната кампания на Риши Сунак, той

...
След проблемното начало на предизборната кампания на Риши Сунак, той
Коментари Харесай

Сунак залага на Хаус на кампания в президентски стил

След проблематичното начало на предизборната акция на Риши Сунак, той би трябвало да е гледал с боязън петъчния си маршрут. Посещението на министър-председателя в квартала Титаник в Белфаст докара до неизбежни въпроси дали той е на кормилото на потъващ транспортен съд.

Около 48 часа откакто разгласи общи избори на 4 юли в дъждовна стихия на Даунинг Стрийт - с изображението на подгизнал министър председател се появи на първа страница на всеки вестник - Сунак се бори да набере инерция при започване на шестседмична конкуренция.

Кампанията на консерваторите до момента беше построена към Сунак, до момента в който неговият кабинет остана на назад във времето. Министър-председателят обиколи четирите народи на Обединеното кралство в светкавична реклама, правейки понякога неверни стъпки по пътя.

Сунак призна, че неговата водеща скица за леговище в Руанда няма да проработи преди изборния ден и обещаното от него законодателство за „ потомство без пушек “ умря в четвъртък. Междувременно депутатите от торите бързат да изоставен, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР