Туристи загинаха при срутване на ресторант в испанския курорт Палма

...
Туристи загинаха при срутване на ресторант в испанския курорт Палма
Коментари Харесай

Туристи загинаха при срутване на ресторант в испанския курорт Палма де Майорка

Туристи починаха при сриване на ресторант в испанския курорт Палма де Майорка.Две немски туристки, келнерка от Испания и сенегалец починаха, откакто част от двуетажния ресторант „ Медуза Бийч Клъб “ се срути на плаж в курорта.

Според полицията, случаят може да е породен от свръхнатоварване на терасата на заведението. Това се случва в миг, когато испанските средиземноморски Балеарски острови се готвят да посрещнат милиони гости за летния сезон.

Жертвите от Германия са две дами на 20 години  и 30 години.Загиналата келнерка е на 23 година и сенегалец на 44 години. В разследване на сриването са потърпевши и 16 туристи от Нидерландия.

„ Ситуацията на място е към момента не е изяснена изцяло. Към този миг, за жал, ние позволяваме, че има немски жители измежду жертвите и ранените “, сподели представителят на немското министерство на външните работи.

Очакват се Градският съвет на Палма де Майорка да даде повече детайлности за случая в испанския курорт.

SafeNews напомня, че човек почина след мощна  по време на полет от Лондон за Сингапур. На борда на самолет Боинг 777 на сингапурските авиолинии е имало 211 пасажери и 18 души екипаж, като доста от тях са ранени.

Полет на „ Singapore Airlines “ е изхвърчал от летище „ Хийтроу “ в Лондон малко след 22:00 часа локално време. С нахлуване във въздушното пространство на Сингапур обаче, самолетът попаднал на мощни въздушни течения, което е наложило насилственото му кацане в Банкок.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в: Свят, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР