Някои от най-известните рискови капиталисти в Силициевата долина ще организират

...
Някои от най-известните рискови капиталисти в Силициевата долина ще организират
Коментари Харесай

Елитът от Силициевата долина се затопля към Доналд Тръмп

Някои от най-известните рискови капиталисти в Силициевата котловина ще провеждат набиране на средства за Доналд Тръмп идващия месец, до момента в който републиканците навлизат в преобладаващата демократическа общественост на донорите на технологии.

Дейвид Сакс и сътрудника софтуерен вложител Чамат Палихапития, съ-домакини на известния подкаст All-In, са домакини на събиране на средства в Сан Франциско за Тръмп на 6 юни, съгласно покана, получена от Financial Times. Сакс сподели, че се надява да показа претендента за президент в шоуто си.

Събитието - което идва преди друго набиране на средства от Палмър Лъки, създател на защитната група Anduril и Oculus VR, в Нюпорт Бийч, Калифорния - е знак за това по какъв начин водачите в елитните софтуерни кръгове стават все по-критични към президента Джо Байдън, като някои обмислят да преминат към Тръмп. 

Билетите за събирането на средства All-In костват минимум $50 000 на глава, макар че спомагателни VIP бонуси като „ желано място “ за към този момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР