Girls Aloud, която се състои от Черил, Надин Койл, Никола

...
Girls Aloud, която се състои от Черил, Надин Койл, Никола
Коментари Харесай

Звездите на Girls Aloud разкриват, че „почти са умрели“ след огромна сценична грешка по време на турне

Girls Aloud, която се състои от Черил, Надин Койл, Никола Робъртс и Кимбърли Уолш – сега са на турне за първи път от 2013 година момичешката тайфа отдава респект на своята починала другарка и колежка от групата Сара Хардинг в своите концерти.

Сара умря от рак на гърдата преди три години през 2021 година и останалите четирима певици взеха решение да се съберат още веднъж и да тръгнат на турне в опит да отдадат респект на починалия си другар, признавайки, че „ го вършат за Сара '. Първата част от турнето стартира в Дъблин предишния уикенд и емблематичната тайфа на noughties в този момент си проправя път из Обединеното кралство.

Откакто Girls Aloud изпуснаха бомбената вест, че потеглят още веднъж на турне за за първи път от единадесет години Надин, Кимбърли, Никола и Шерил си припомниха обичаните си моменти от минали времена в групата. Говорейки с водещия на BBC Radio 2 Райлън Кларк, четиримата артисти споделиха най-запомнящите се моменти от турнето - в това число изключителна история за това по какъв начин са могли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР