КОНКОРД, Северна Каролина (AP) — По-малко от две години от

...
КОНКОРД, Северна Каролина (AP) — По-малко от две години от
Коментари Харесай

Джоуи Логано се надява, че победата в All-Star Race ще помогне на отбора му да се измъкне от дупката в класирането на Купата

КОНКОРД, Северна Каролина (AP) — По-малко от две години от втората си купа в НАСКАР Купата, Джоуи Логано се озовава в борба, просто с цел да стигне до плейофите.

Той се надява, че успеха му в All-Star Race ще даде началния старт, от който се нуждае неговият номер 22 на тима на Ford, започвайки с Coca-Cola 600 в неделя, най-дългата и най-изтощителното съревнование на пистата НАСКАР.

Логано е 18-ти в класирането и към момента не е спечелил съревнование по точки този сезон, до момента в който финишира в челната петица единствено един път от 14 старта, нехарактерно за водач, който е бил един от най-хубавите спортове през последното десетилетие.

Той завоюва сезонни шампионати през 2022 година и 2018 година

„ Беше ужасно да се изкача и да сграбчи победа “, сподели Логано за неговата преобладаваща победа на пистата North Wilkesboro, където той водеше във всичките 200 обиколки като се изключи една, с цел да вземе второто си съревнование на звездите в кариерата. „ Иска ми се сигурно да е съревнование по точки....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР