Съобщава се, че Love Island са подписали уелска красавица дни

...
Съобщава се, че Love Island са подписали уелска красавица дни
Коментари Харесай

ITV Love Island `регистрира уелска красавица с връзки с бивши звезди`

Съобщава се, че Love Island са подписали уелска хубавица дни преди формалното пускане на новия сериал – и двама някогашни поданици на острова към този момент са почитатели.

Никол Самуел, за която се твърди, че е управител на сметки от Aberdare в Южен Уелс, явно си е спечелила място в тазгодишната гама на лятната поредност на шоуто за запознанства ITV2, което би трябвало да стартира на Понеделник, 3 юни, като Мая Джама още веднъж поема домакинските отговорности.

Въпреки че тя не разкрива доста в биографията си в Instagram, знаем, че Никол е на 24 години и се самоопределя като „ Уелши “. Тя постоянно разгласява свои фотоси по бикини на отмора и облечена на блестящи вечери – и към този момент има няколко известни лица измежду своите 11 400 почитатели.

Бившият Love Island и професионален уелски футболист Скот ван-дер- Слуис, който взе участие в сериала от лятото на 2023 година, я следва. Той влезе като бомба дневно 11 и продължи до ден 52, когато беше изхвърлен дружно с Аби Мурс. 23-годишният по-късно продължи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР