KPMG обяви сливането на своите фирми в Обединеното кралство и

...
KPMG обяви сливането на своите фирми в Обединеното кралство и
Коментари Харесай

KPMG обединява фирми от Обединеното кралство и Швейцария, за да навлезе в по-широк пазар

KPMG разгласи сливането на своите компании в Обединеното кралство и Швейцария, създавайки бизнес с доходи от $4,4 милиарда, който се надява да навлезе в по-големи пазари и да усили облагите.

Счетоводната и консултантска група от Голямата четворка съобщи в петък, че сътрудниците и в двете страни са дали своят вот „ с огромно болшинство “ в интерес на сливането, откакто диалозите бяха обявени за първи път от Financial Times през декември.

Свързването, което ще влезе в действие през октомври, е най-голямата стратегическа смяна в KPMG, откогато основният изпълнителен шеф на Обединеното кралство Джон Холт пое поста през 2021 година Холт, чийто мандат неотдавна беше продължен до септември 2029 година, е стремящи се да усилят облагите, които изостават от съперниците през последните години.

„ Това обединение е незабравим миг и за двете компании “, сподели Холт пред FT. „ Това ни дава действителен мащаб [и] дава на двете компании достъп до по-голям пазар в браншове като финансови услуги и науки за живо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР