Моряк от Кралския флот, който веднъж срещна принцеса Ан в

...
Моряк от Кралския флот, който веднъж срещна принцеса Ан в
Коментари Харесай

Моряк от Кралския флот, който се срещна с принцеса Ан, изнасили тийнейджърка, след като „хищничеше на пияни жени“ в нощен клуб

Моряк от Кралския флот, който един път срещна принцеса Ан в подготвителен център в Корнуол, изнасили младеж, откакто „ хищничеше на самотни, пияни дами ", изслуша съдът.

Себастин Кава Лилиу прекара два часа и половина " наблюдавайки сцената ", с цел да разпознава уязвимите дами в клуба, преди да се приближи до " доста пияната " си жертва, извеждайки я от клуба и я примамил в околните шубраци, споделиха в съда. 24-годишният мъж, първият гражданин на Соломоновите острови, който се причислява към флота, който е бил член на логистичния клон по това време, по-късно напуща местопроизшествието, само че се връща момент по-късно, с цел да вземе шапката си, сподели съдът.

Нападението е осъществено покрай нощен клуб Astoria, в Портсмут, към 1:15 ч. сутринта на 11 февруари. Записи от камери за видеонаблюдение от мястото демонстрират, че жертвата се препъва на крайници, до момента в който Кава Лилиу се връща с такси към кораба си.

Той призна за обезчестяване в съда в Портсмут предходната седмица, заяви Mail Online....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР