19-годишен младеж, седнал зад волана след употреба на наркотици, причини

...
19-годишен младеж, седнал зад волана след употреба на наркотици, причини
Коментари Харесай

19-годишен с дрога зад волана причини катастрофа с един ранен

19-годишен юноша, седнал зад кормилото след приложимост на опиати, аргументи злополука в Дупница.

Инцидентът е станал на кръстовището, формирано от улиците „ Орлинска “ и „ Самоковско шосе ". Блъснали са се л.а. „ Мерцедес “ и „ Форд “, като е потърпевш 48-годишен мъж. Той е пътувал в мерцедеса. На водачите на двата автомобила са направени проби за приложимост на алкохол и опиати. Резултатът на лидера на мерцедеса е негативен, пробата на лидера на форда, на 19 година от с.Джерман, е отчел приложимост на наркотично вещество. На двамата водачи е взета кръв за разбор.

Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група под управлението на следовател. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Двама пияни водачи бяха арестувани през почивните дни в Кюстендилско.

Бързи полицейски производства са формирани в районно управление (на МВР) Кюстендил и районно управление (на МВР) Дупница. Кюстендилските пътни служители на реда са открили 60-годишен лидер на лек автомобил  „ Хонда “ да ръководи с 1.57 промила алкохол в издишания въздух. Дупнишките служители на реда са открили 46-годишен румънски жител на основен път  Е 79 да управлява  „ Опел “ с 2.36 промила алкохол в издишания въздух. Водачите са арестувани с полицейска заповед. За случаите са известени дежурни прокурори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР