Ливърпул и Манчестър Сити направиха изключително интересен мач и завършиха

...
Ливърпул и Манчестър Сити направиха изключително интересен мач и завършиха
Коментари Харесай

Фен на Ливърпул се изплю върху Гуардиола

Ливърпул и Манчестър Сити направиха изключително интересен мач и завършиха при резултат 2:2 в неделя. Вместо да се говори за головете, красивите отигравания и тактическия двубой между Юрген Клоп и Пеп Гуардиола, един фен на „ червените “ хвърли тъмна сянка над футболния празник.

След края на мача въпросният привърженик на домакините се изплю върху Гуардиола и неговите асистенти. Това изключително много вбеси испанския мениджър на „ гражданите “, който видимо трудно успя да удържи гнева си.

„ Сигурен съм, че хората в Ливърпул ще намерят правилното решение на тази ситуация. Този клуб е много по-голям от само един фен. Благодарение на Ливърпул, историята на футбола е толкова интересна. На стадионите винаги има хора, които трудно контролират емоциите си, а това води до такива инциденти. За нещастие, този път потърпевши бяхме аз и моите асистенти “, коментира 50-годишният специалист.

„ Ливърпул незабавно ще се заеме с разследване на случая. Извиняваме се на треньорския щаб на Манчестър Сити за случилото се “, обявиха от мърсисайдския клуб в официално съобщение.
Снимка: БГНЕС  Фен на Ливърпул се изплю върху Гуардиола

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР