Не всеки разполага със стотици долари, които да даде за

...
Не всеки разполага със стотици долари, които да даде за
Коментари Харесай

Разпродажба през месец май: SCDkey предлага 91% отстъпка – Windows 10 само за $14 и Microsoft Office за $26

Не всеки разполага със стотици долари, които да даде за компютърен програмен продукт. Ето за какво SCDkey засенчва Microsoft, като предлага напълно евтини продуктови ключове за Windows 10 и Microsoft Office, които ще се актуализират до края на своя софтуерен живот. Можете да закупите и двата продукта по едно и също време и по този метод да икономисате още повече пари.

Необходимо е единствено да въведете промоционалния код data преди да извършите заплащането, с цел да получите спомагателна отстъпка от 30% както е показано по-долу:

 – 15.46 $ (след отстъпката от 30%)  – 14.43 $ (след отстъпката от 30%)  – 21.69 $ (след отстъпката от 30%)  – 26.54 $ (след отстъпката от 30%)  – 47.47 $ (след отстъпката от 30%) – 53.73 $ (след отстъпката от 30%)  – 39.28 $ (след отстъпката от 30%)  – 58.63 $ (след отстъпката от 30%)

Ето по какъв начин става онлайн извършването на покупки от SCDkey

Изберете си нужния си артикул уеб страницата на SCDkey.

Добавете софтуерния артикул във вашата виртуална количка.

Въведете кода за отстъпка data в плануваното за това поле.

Кликнете върху Submit Order.

Изберете си най-подходящия за вас метод за заплащане и кликнете върху Pay Now.

Приключете със закупуването, след което ще получите продуктовия ключ със съответния ОЕМ лиценз на посочената от вас е-поща.

За активирането на Windows с помощта на получения продуктов ключ е належащо от настройките да преминете към Update & Security, а оттова към Activate Windows или Change Product Key.

Какво тъкмо съставлява доживотният лиценз за Windows 10 и какви са неговите съществени характерности

Спокойно можете да забравите за понятия като „ Пиратска Windows “ и най-различни обири на операционната система на Microsoft. С нашите продуктови ключове сте изцяло законен собственик на Windows 10. Идващият с продуктовия ключ лиценз дава общоприет достъп до всички актуализации, обновявания и усъвършенствания от страна на Microsoft. Досадният надпис, който припомня, че е належащо активирането на Windows повече няма да излиза и ще можете без проблеми да гледате филми, да играете игри и да сърфирате в Глобалната мрежа.

Да напомним, че обновяването от Windows 10 до Windows 11 е изцяло гратис и е налично при потреблението на тези продуктови ключове. А в случай че не харесате най-новата операционна система на Microsoft, постоянно можете да се върнете към десетката.

Важно е да прибавим, че в случай че извършите сериозен ъпгрейд на вашия компютър, като да вземем за пример замяна на дънна платка, ще би трябвало да се свържете с формалната техническа поддръжка, с цел да продължите да употребявате доживотния лиценз.

Платено известие
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР