Главният изпълнителен директор на OpenAI, Сам Алтман, отрече съобщението на

...
Главният изпълнителен директор на OpenAI, Сам Алтман, отрече съобщението на
Коментари Харесай

Ръководителят на OpenAI отрече слуховете за пускането на ИИ базирана търсачка следващата седмица

Главният изпълнителен шеф на OpenAI, Сам Алтман, отхвърли известието на Reuters, че компанията идващия понеделник ще показа своя лична търсачка с изкуствен интелект, ден преди конференцията Гугъл I/O. Съобщението гласеше, че тази нова търсачка ще бъде позиционирана като евентуален съперник на търсачката на Гугъл и стартъп търсачката с изкуствен интелект Perplexity.

На страницата си в обществената мрежа X, Алтман удостовери, че компанията в действителност ще показа някакъв нов артикул, който съгласно него „ се усеща като магия “, само че това „ не е GPT-5 или търсачка “.

Алтман също ретуитна известие от формалния канал на OpenAI, в което се показва, че компанията в понеделник в 10:00 сутринта локално време ще приказва за новите актуализации на чатбота ChatGPT и езиковия модел GPT-4.

Според The ​​Verge, OpenAI интензивно се пробва да притегли чиновници на Гугъл в своя екип, който създава нов артикул. Bloomberg и The Information по-рано оповестиха, че може да става дума за създаване на търсачка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР