Днес преди обяд над страната ще има разкъсана облачност, на

...
Днес преди обяд над страната ще има разкъсана облачност, на
Коментари Харесай

Днес слънчево сутринта, следобед дъжд. Максималните температури ще са между 18° и 23°

Днес преди обяд над страната ще има раздрана облачност, тук-там забележителна и в обособени региони ще има слаби валежи от дъжд. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от северозапад, в Източна България от север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°, в София - към 19°. През нощта феномени ще продължат, като по-интензивни ще бъдат в Източна България.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра – към 4°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, след обяд с превалявания от дъжд и на обособени места с гръмотевици. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 7 мин. и залязва в 20 ч. и 39 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 32 мин. Луната в София залязва в 0 ч. и 50 мин. и изгрява в 9 ч. и 17 мин. Фаза на луната: три дни преди първа четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР