Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове все още

...
Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове все още
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 19° и 24°

Днес ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове към момента по-значителна облачност ще има тук-там над югоизточната половина от страната. След обяд над Източна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан, в източните региони до мощен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°, в София – към 19°.

Това е прогнозта за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа мощен североизточен вятър, който след обяд ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра – към 5°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие краткотрайно мощен север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 20°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че ще отслабва.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 8 мин. и залязва в 20 ч. и 38 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 30 мин. Луната в София изгрява в 8 ч. и 15 мин. и залязва в 0 ч. и 50 мин. на 12 ти май. Фаза на луната: три дни след новолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР