Vivacom предлага страхотна оферта на потребителите, смартфон Xiaomi 14 в

...
Vivacom предлага страхотна оферта на потребителите, смартфон Xiaomi 14 в
Коментари Харесай

Xiaomi 14 в комплект с безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro от Vivacom

Vivacom предлага страхотна оферта на потребителите, смарт телефон Xiaomi 14 в комплект с безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro. Офертата е годна в цялата комерсиалната мрежа на телекома на цена от 48,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца с проект Unlimited 100.

се отличава с ултра тъничък дизайн на панела, който го прави по-елегантен от предшественика си и ново потомство оптика на Leica. Телефонът е с потенциал на батерията 4610 mAh и поддържа бързо жично и безжично зареждане. Устройството работи с чипсет Snapdragon 8 Gen 3 за по-висока продуктивност в композиция с 12GB RAM и 512GB памет за предпазване на обичани изображения и файлове. Xiaomi 14 разчита на 4 микрофона, които реализират ужасно шумопотискане и изчистен аудиозапис.

Смартфонът разполага с 3 камери, които подсигуряват високо качество на изображенията. С партньорството на Xiaomi с Leica, те съумяват да реализират 80% повече банкет на светлина, а фотосите при по-слаба такава също са зашеметяващи. Основната камера е 50 МР, а селфи камерата е 32 МР. Този смарт телефон е съвършеният избор за феновете фотографи, тъй като прави изображенията по-ярки и цветовете по-наситени.

Redmi Buds 5 Pro подсигуряват на потребителите висококачествено музикално преживяване с точно възпроизвеждане на звука във всички честоти. Безжичните слушалки са с изтънчен дизайн, а в долната част на черната версия на калъфа е включена веган кожа. Те се оферират в три съвременни цвята. Redmi Buds 5 Pro обезпечават три режима на шумопотискане, с които множеството външни шумове са блокирани. Слушалките са с дълъг живот на батерията до 10 часа с едно зареждане и до 38 часа, когато се употребяват с кутията за зареждане. Освен това, те имат функционалността за бързо зареждане до 5 минути, което обезпечава до 2 часа работа.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР