На прага на лятото все повече хора отправят поглед към

...
На прага на лятото все повече хора отправят поглед към
Коментари Харесай

Ето къде можете да разпънете палатката си срещу 21 лева, а бирата да ви струва 3 лева

На прага на лятото от ден на ден хора насочат взор към морето и възнамеряват своите почивки. В последните години къмпингуването изживява своя Ренесанс. Много туристи избират почивка надалеч от презастроените огромни комплекси и покрай природата. Големи благоприятни условия в това отношение дава Северното Черноморие. Какви са цените от двете страни на границата с Румъния при " Дуранкулак "?

На базата на ранните резервации, а и на осъществените нощувки към великденските празници, хората от туристическия отрасъл чакат доста добър сезон. Какви са опциите за отмора в дребните ваканционни селца в региона?

Клаудио Суичила е шеф на няколко плажа в румънското курортно село Вама Веке.

" Повечето от туристите тук са от Букурещ. Имаме също групи от Дубай и разнообразни елементи на Европа. Българите не са толкоз доста. Цената зависи от мястото. Имаме хотели с пет звезди, имаме и с една ", изяснява той пред NOVA.

В реалност в къмпингите на Вама Веке може да разпънете палатка за двама за 21 лв. на вечер, само че и за 53 лв.. В взаимозависимост от категорията на мястото за настаняване и типа – къща за посетители, вила или хотел, цената на нощувката в двойна стая стартира от 79 лв.. Една пица е към 15 лв., а бутилка бира – сред 3 и 8 лв..

" Опитваме се да запазим цените на същото равнище като предходната година макар инфлацията ", увери Клаудио Суичила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР