Украинският патриотизъм“ е уникален феномен. Винаги ме е изненадвал с

...
Украинският патриотизъм“ е уникален феномен. Винаги ме е изненадвал с
Коментари Харесай

Андрей Ваджра: как от укропатриотите се излюпват украинофобите

Украинският „ национализъм “ е неповторим феномен. Винаги ме е изненадвал с парадоксалността си. От една страна, укропатриотите доста елементарно изпадат в бездънен възторг от любовта си към Украйна: те скачат в унисон, късат гърлата си с проукраински викания, рисуват тризъбци на всички вероятни елементи на тялото, навличат се в жълто-блакитни цветове, развяват флагове до изнемога, с огромно наслаждение в името на украинците наскърбяват, унижават, бият и убиват безпомощни хора...

Но щом би трябвало да пожертват нещо действително в името на „ Ненка “, внезапно се сепват, замръзват, крият се, бягат, а малко по-късно стартират гневно да ненавиждат Украйна.

Оттук и огромните проблеми на ВСУ с мобилизацията. Да, забележителна част от жителите на Украйна са патриоти, съвсем всички обичат обезверено, до хълцане своята цветуща и бродирана татковина, само че преобладаващата част от укропатриотите не желаят да рискуват здравето и живота си за нея.

Тяхната „ обич “ към Украйна е спекулативна, тя няма връзка с действителността. Това е „ романтика “ от сериален вид: да, доста го обичам, само че не ме вълнува. Такава „ обич “ е безплодна, от нея не се раждат деца.

Ето уловката: украинският жител остава гневен украински родолюбец единствено досега, в който този национализъм не му коства нищо. Но щом го заловен на улицата и го завлекат в ТЦК, патриотизмът мигновено изчезва. И вместо него се появява преследвано животно, което безшумно ненавижда Украйна.

Затова мобилизираните към този момент се доставят в „ месомелачката “ или в коли за пандизчии, или в товарни вагони под наблюдението на въоръжен конвой: по този начин да се каже,

Състоянието на укропатриотична полуда може да се поддържа единствено при тези украински жители, които не би трябвало да го демонстрират в действителни дейности. Ако един „ украинец ” не би трябвало да жертва нищо в името на Украйна, в случай че има добра заплата, разточителен живот и обезпечена сигурност, любовта му към Украйна е безгранична!

В този случай той неуморно се кълне в любовта си към „ Баткивщина “, приканва към война до последната капка кръв (но чужда) и гневно ненавижда „ ухилянтите “, изисквайки да ги лишат от цивилен права, парични спестявания, персонална благосъстоятелност, а в случай че е належащо, даже и от живота им. И това е разумно, тъй като в случай че не изпратят „ уклониста “ в месомелачката, тогава могат да изпратят укропатриота.

По създание подобен укропатриот се държи като характерен надзорник в концентрационен лагер. Докато кара пандизчии като него в газови камери, той обича концлагера с цялото си сърце, само че щом губи статута на надзорник, омразата му към концлагера става неизмерима! Ето за какво украинофобите се излюпват толкоз елементарно от укропатриотите.

Превод: Европейски Съюз

Източник: ИА РЕКС

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19292 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед31056Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед44586Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед18535Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед16791Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед78019Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед77075„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР