Британската кралица Елизабет II и високопоставени членове на кралското семейство

...
Британската кралица Елизабет II и високопоставени членове на кралското семейство
Коментари Харесай

Евакуират кралицата при безредици след Брекзита

Британската кралица Елизабет II и високопоставени членове на кралското семейство могат да бъдат евакуирани от Лондон при положение на вълнения, породени от излизането на страната от Европейския съюз без съглашение. Това оповестява в. "Сънди таймс ", цитирайки държавен проект.

Вестникът отбелязва, че той е модифициран от проекта за избавяне на кралското семейство по време на Студената война. Тогава английските служби се подготвяха за реакция при положение на нуклеарна офанзива от Съюз на съветските социалистически републики.

Публикацията не разкрива на какво място се възнамерява да се изтегля кралицата и нейното семейство.

В средата на януари Камарата на общините на английския парламент отхвърли проекта за Брекзит, който министър-председателят на страната Тереза ​​Мей контракти с Европейски Съюз.

Брюксел отхвърли нови договаряния след диалози, които се водеха над 2 години и половина. Политическата рецесия на Острова единствено ускори страховете от корав Брекзит.

Споразумението сред Англия и Европейски Съюз допуска, че страната ще напусне съюза на 29 март, само че ще има временен интервал до края на 2020 година. Споровете ще се вземат решение от обща комисия, която ще включва специалисти от двете страни. В този случай главният противоречив въпрос е границата сред Ирландия и Северна Ирландия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР