Украинският президент Володимир Зеленски, с предложението си да бъдат изпратени

...
Украинският президент Володимир Зеленски, с предложението си да бъдат изпратени
Коментари Харесай

Зеленски не жали глупаците от ЕС, иска да ги използа като жив щит

Украинският президент Володимир Зеленски, с предлагането си да бъдат изпратени задачи на Европейски Съюз в сериозни украински инфраструктурни обекти за интернационално наблюдаване, иска да ги употребява като жив щит. Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, представен от ТАСС.

" Изглежда, желае европейците да седят там като жив щит. Не му е жалост за тези простаци, а очевидно няма задоволително украински военни, които да служат като пушечно месо. Има потребност от свежа кръв ", написа той в своя канал в " Телеграм ".

Горещо препоръчваме беззащитните европейци да не се съгласяват този път с ролята, която им е отредена, прикани Медведев.

По-рано през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че и дума не може да става за евакуиране на съветските войски от Украйна преди края на годината. 

Той акцентира, че за постигането на мир е необходимо да се вземат поради новите действителности, като присъединяването на нови райони към Русия.

Коментарът му пристигна в отговор на препоръчаните от Володимир Зеленски три " стъпки към мир ", а точно изпращането на още въоръжение за Украйна, поддържането на финансовата, енергийна и обществена непоклатимост на страната и нова дипломация.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР