РАСТВАТ СТРАХОВЕТЕ, че протестите срещу туризма, които бушуват из Канарските

...
РАСТВАТ СТРАХОВЕТЕ, че протестите срещу туризма, които бушуват из Канарските
Коментари Харесай

Страховете, че протестите срещу туризма могат да засегнат BENIDORM, тъй като шефът на хотела маркира ваканционните домове като „вирус“ след възмущението на Канарските острови

РАСТВАТ СТРАХОВЕТЕ, че митингите против туризма, които бушуват из Канарските острови, може да обиден друга гореща точка за отмора в Британия.

Шефовете на хотели в Бенидорм признаха, че са „ доста обезпокоени “ от възходящия яд измежду жителите на острова, само че дефинираха ваканционните домове в Испания като „ вирус “.

Феде Фустер, началник на локалната хотелска асоциация ХОСБЕК сподели, че демонстрациите в Атлантическия архипелаг са посочили, че има съществени проблеми, които би трябвало да бъдат решени.

В тирада в курорта Алтеа на Коста Бланка той сподели: „ Наблюдавахме със угриженост по какъв начин хората в Канарските острови стачкуваха преди няколко дни против „ негативните “ резултати от туризма.

„ Това е съществено, би трябвало да ни тревожи и да занимава мозъците ни. Деликатният баланс сред туристи и локални поданици, който успяхме да поддържаме в продължение на десетилетия, е нарушен. “

Миналия уикенд на Канарските острови бяха проведени големи, изпълнени с яд митинги в опит да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР