Принц Хари изпрати ясен сигнал“, тъй като няколко негови роднини

...
Принц Хари изпрати ясен сигнал“, тъй като няколко негови роднини
Коментари Харесай

Принц Хари изпрати „ясен сигнал“, тъй като неочаквани гости „предложиха претенции към него“ след пренебрежението на кралското семейство

Принц Хари изпрати „ явен сигнал “, защото няколко негови родственици отвън кралските фамилии се оказаха да го поддържат в неговото Обединено кралство събитие, сподели специалист.

Хари се причисли към благодарствената работа за отбелязване на 10 години от Игрите Invictus в катедралата Сейнт Пол от близки родственици на майка му Даяна, принцесата на Уелс и наставник, който поддържа него след гибелта й, дружно със стотици от „ фамилията Invictus “.

Сред гостите на службата бяха братята и сестрите на Даяна, лейди Джейн Фелоуз и Ърл Спенсър, както и някогашният офицер от армията Марк Дайър, който действаше като наставник на херцога, играейки ролята на подкрепящ огромен брат за Хари след гибелта на принцесата. Там бяха и братовчедите му Луис и Лара Спенсър, както и Джордж Маккоркудейл.

Проявата на единение от семейство Спенсър пристигна, откакто стана ясно, че Хари няма да се срещне с татко си крал Чарлз по време на пътуването си до Обединеното кралство. Говорител на херцога сподели: „ В отгов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР