Това написа в профила си в социалната мрежа Facebook кметът

...
Това написа в профила си в социалната мрежа Facebook кметът
Коментари Харесай

Трайчо Трайков се извини за реорганизацията на ключови столични к...

Това написа в профила си в обществената мрежа Фейсбук кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков. Вижте и целия текст:

 

" Дори не приказвам за достолепията и минусите на самия план.

Бях изискал да има публично разискване на плана и на всички съпътстващи документи и проучвания, че ще бъдат взети поради обоснованите оферти на жителите и че по едно и също време ще бъдат въведени работещи обезщетителни ограничения. Много огромен проблем за мен е, че не съм съумял да убедя сътрудниците, какъв брой е значимо да се работи точно с почитание и мисъл за локалната общественост, както и че съм позволил информацията с мен да се споделя съзнателно изборно.

 

Уморих се да дублирам, че нищо хубаво не може да се случи, в случай че не се намерения по едно и също време за законния интерес на директно засегнатите, от които се чака да платят цената. Опасявам се, че това може да стане казус, който да минира доверието в способността на районните кметове да съставляват дейно хората, които ги избират и по този метод да се загуби опцията за смислени градски промени.

 

Какво следва, в случай че съдът остави нещата каквито са?

 

Подготвили сме отчет до СОС за прекосяването на 105-те места от платения паркинг до Националния стадион към синята зона, където да могат да паркират и хората от подзона 2. Също от подзона 2 да може да се паркира двустранно по бул Витоша, а освен по източната част. Готвим и отчет за смяната на времетраенето и цените на зоните за платено паркиране в центъра, с приоритет за живущите в непосредствена непосредственост. Говорил съм с кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура и общински съветници и чакам доброжелателно отношение и подпомагане.

 

Но концепцията беше всичко това да стане авансово.

В по-средносрочен проект съм изискал да проектираме под земята паркинг в региона на кръстовището на ул Гурко и бул Васил Левски, за което ни е належащо съответното финансиране от Следствен отдел към окръжна прокуратура.

 

Утре ще отида и на съвещанието на транспортна комисия в СОС, за което разбрах от медиите. "

 

Трайчо Трайков, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР