Адвокатът на защитата на Доналд Тръмп разпитва звездата от филми

...
Адвокатът на защитата на Доналд Тръмп разпитва звездата от филми
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп притиска Сторми Даниелс на 14-ия ден от процеса за мълчаливи пари

Адвокатът на отбраната на Доналд Тръмп разпитва звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, най-известният очевидец, давал показания до момента в Ню Йорк на някогашния президент на Съединените щати углавен развой.

Разказът на Даниелс за хипотетичен полов контакт с Тръмп през 2006 година прикова правосъдните заседатели по-рано тази седмица и послужи като увещание на американските гласоподаватели за по-зловещите аспекти на бизнесмена на недвижими парцели, трансформирал се в политик, до момента в който се бори да си върне Белия дом тази година.

В четвъртък юристът на Тръмп Сюзън Нечелс разисква Даниелс по отношение на транзакцията в центъра на процеса за безмълвни пари на Тръмп.

Нечелес притисна Даниелс за какво е приела заплащане от 130 000 $, с цел да мълчи за хипотетичния си полов контакт с Тръмп, вместо да стане обществено притежание.

„ Защо не направи това? “ Нечелес попита, чудейки се за какво Даниелс не организира конференция през 2016 година, както в началото планираше, с цел да разкаж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР