Знаменитости от всички жанрове, бизнесмени и политици си припомниха емоциите

...
Знаменитости от всички жанрове, бизнесмени и политици си припомниха емоциите
Коментари Харесай

Випове си спомниха за училище

Знаменитости от всички жанрове, предприемачи и политици си припомниха страстите от първия образователен ден и се просълзиха от трогване, до момента в който изпращаха децата си към школото. По традиция най-вече известни персонажи се събраха в двора на Италианския колеж в Горна баня. Сред разчувстваните бащи и майки бяха спортният публицист Крум Савов и жена му, които се суетяха към близнаците си, водещата на „ Търси се “ Нели Хаджийска, чиито двама синове също учат тук, политикът от Движение за права и свободи Четин Казак, Мариана Цонева, която обгрижва Янчо Таков младши, до момента в който майка му, Деси Цонева, рано заран репортерства в „ На кафе “. Джуди Халваджиян придружи дъщеря си Деа - правнучка на великия Златю Бояджиев. Мариана Векилска, към този момент кадър на Българска национална телевизия, и остарялата й другарка Ани Салич от Нова телевизия, не бяха хванати от обективите – евентуално тъй като техните рожби към този момент са младежи и не си падат по сантименталните ритуали.

В 61-во учебно заведение „ Свети свети Кирил и Методий “ в „ Обеля “ Ники Кънчев води щерка си до класната стая. Неговият сътрудник Светослав Иванов и брачната половинка му Вяра, както и приятелката на Кънчев от „ Биг брат “ Кали черпят за първокласници. И най-малкият, трети наследник на певицата, към този момент е с униформа. Рекордът обаче държи депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков, който се похвали с трима възпитаници – две момчета и едно момиченце.

Ивайло Захариев изпрати своя Филип с доста усмивки.   " С фразата на Бъгс Бъни " Кво ста`а, шефе " влиза в учебно заведение моя първолак ", написа артистът от " Под прикритие " към кадър, на който театралничи с двамата си сина. По-малкият, Дамян, ще бъде първокласник следващата година. Бившият футболист и сегашен артист Ваня Джаферович разцелува момиченцето си, което отива във втори клас, и показа в обществените мрежи, че самият той не е имал първи образователен ден на същата възраст поради войната при съседите през 92-ра. „ Обичам те доста, Лейче, и постоянно ще съм до теб, каквото и да става. Седейки на пейката, чувствам призраците на предишното - по какъв начин минават около мен и ме хващат за гърлото. Те постоянно са някъде тук. Няма да рева, по дяволите... В главата слушам песента на The Smiths “Please please please... ” с преследващ вокал на Мориси и неповторима китара  на Джони Мар “, откровен е Ваня.

Син първокласник изпрати и артистът и народен представител от ГЕРБ Евгени Будинов, който всяка вечер гледаме като непредвидимия доктор Петмезов в „ Откраднат живот ”. Той и брачната половинка му Мариела, която е и стинска копие на Пенелопе Крус, а към този момент ощастливи звездата и с момиченце, заведоха Александър до 143-о учебно заведение “Георги Бенковски ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР