Засилен е контролът на движението по АМ Струма и пътищата

...
Засилен е контролът на движението по АМ Струма и пътищата
Коментари Харесай

Засилен e контролът на движението по АМ "Струма" и пътищата в Кюстендилско

Засилен е контролът на придвижването по Автомагистрала " Струма " и пътищата в Кюстендилско, оповестиха от Областната дирекция на полицията. Днес, петък по обяд,  се организира и профилирана интервенция за надзор при тунела " Блатино " на аутобана и в региона на Дупница.

В интервенцията по метода на широкообхватния надзор участваха пътни служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи и чиновници на държавната автомобилна ревизия.

Операцията е  във връзка с разпоредените ограничения за ограничение на пътнотранспортния травматизъм. Проверките са ориентирани към водачи, ръководещи след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, без защитни колани. За минути бяха открити шестима извършители.  Проверява се техническата редовност на колите и документалната - на водачите.

Контролът е засилен, а патрулите са удвоени. Извършват се инспекции на рейсове и микробуси за нерегламентиран транспорт на мигранти. През август трафикът е извънредно натоварен, задграничният трафик - също, регистрира контрольор Ивайло Паунов - шеф на група " Контрол на пътното придвижване по основните пътища и автомагистрали " към ОДМВР.

Той прикани водачите при положение на " тапи " да не употребяват спешната лента за придвижване по автомагистралата, която е предопределена за профилираните коли, които да могат да окажат подпомагане по предопределение.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР