За сложните отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се

...
За сложните отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се
Коментари Харесай

Меган не присъства на рождения ден на Кейт

За комплицираните връзки сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се приказва все по-често. Според някои медии някогашната звезда от сериала Костюмари отдалечава принц Хари от брат му Уилям.

Дали това е по този начин, от Двореца не разясняват. Факт е обаче че Меган Маркъл не е участвала на рождения ден на Кейт Мидълтън, написа OK Magazine.

Според близки до кралската фамилия, Кейт и Меган много се съревновават, само че понякога се появяват за взаимни фотоси. Усмихват се на тях, само че съгласно мнението на почитателите им, това е просто протоколно.

Новината, че херцогинята на Съсекс и принц Хари не са участвали на празника на Кейт още повече даде мотив за подозрение дали връзките сред двете фамилии са положителни.

Все още не е ясно дали е била отправена покана към Меган и Хари и те просто са решили да не участват или въобще не са били поканени.

За рождения си ден Кейт Мидълтън не е устройвала огромно празненство, а е събрала единствено най-близките си другари.

В някои английски издания даже излезе информация, че Кейт и Меган настройват съпрузите си един против различен. Официалната информация е, че сходни клюки не са истина и от Двореца акцентират, че херцогините се схващат отлично.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР