Планетата Юпитер се настанява в знака Близнаци от 26 май

...
Планетата Юпитер се настанява в знака Близнаци от 26 май
Коментари Харесай

Юпитер в знака Близнаци ще раздвижи нашето съзнание

Планетата Юпитер се настанява в знака Близнаци от 26 май 2024 до 10 юни 2025 година, като ще е ретроградна сред 9 октомври 2024 и 4 февруари 2025 година.

Юпитер в знака Близнаци ще раздвижи нашето схващане, ще размести доста мисловни пластове и убеждения и ще ни даде ново качествено наличие. Характера на планетата в този знак бележи колебливост във връзка с знанието, образованието и общуването въобще . Социалните форми и правила на връзка и потребление на информацията ще претърпят огромно разклащане. И това ще се одобри от всички нас, повече умерено и разумно, в сравнение с прочувствено и трагично.

Обаче, Юпитер ще засегне ценностната система и вътрешната осведомителна среда на индивида, което се показва в отзиви, оценки, сравнение, разбор, самочувствие, чувството за успешност или неуспех . И тъкмо тук може да пристигна огромната драма за доста хора, изключително тези, които са ориентирани напълно външно: какво имам, какъв брой съм съумял, какво съм постигнал, къде пребивавам и тн. Съревнованието и съпоставянето с близките, както и огромните старания за реализиране на обществен триумф (какъвто го мери социума) ще докара до разлюляване на здравето, вярата и напъните на доста хора. Юпитер е планетата на благоразположението, благоденствието, благоприятностите, положителните благоприятни условия и изобщо богатствата от всевъзможен темперамент!
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Близнаците символизират смъртния и безсмъртния човек, като първия се смалява, а втория пораства. Съзвездието илюстрира пред нас растящото господство на духовния живот и намаляващата мощ на личността. Близнаците показват мъжката и женската фигура или това са духовния аспект и материалния аспект съединени . Те въплъщават обединяването сред душата и тялото. Целта в Близнаци е единението на нисшия и висшия Аз/на смъртния с безсмъртния аспект в индивида.

Близнаците са знак на интелекта и развиване на умствените качества, логиката, разсъдъка, дават отговор за взаимоотношенията – ръководят общуването и търговията.  Влиянието на Юпитер в този знак ще размести много съществено мисленето, убежденията и вярванията ни в просветителната система, бизнеса, религията, науката, знанията които имаме. В своята висша демонстрация – Юпитер ръководи висшето съзнание/свърхсъзнанието/ което е способно да получава и схваща откровенията.

Близнаците са знак на мисълта и умствена ориентираност, словесното изложение, образованията и знанията. Те са знак на знаещите, а Юпитер носи характера на развитите качества. Така че, всички ще се сблъскаме първо сами със себе си във връзка с знам и мога, а по-късно ще го следим и в света. Разликата сред знам и мога ще стане ясна и разбираема за всички!

Юпитер в Близнаци ще размива всяка човешка цел, поради нарушените умствени качества – като привичка и метод на мислене. Построяването или пораждане на свръхсъзнателна/духовна цел не може да стане в нормалното механично мислене и разумно познание. А духовните цели ще станат приоритет, от което може да настъпи комплициране в главите на хората и липса на всевъзможни цели
 image2_16x9.png Сезонът на Близнаците е тук! Ето какво да чака всяка Edna от зодиите На фокус
Това комплициране и липса на ясна цел у индивида ще повлияе върху душeвността и прочувственото равновесие. Може да отключи известна неустановеност и ненормалност с която можем да се оправим, единствено в случай че разчитаме на душевната си умелост и духовни сетива. Това от своя страна ще накара доста хора да търсят помощ и поддръжка в други хора, които към този момент имат някакво познание по тези въпроси. И тъкмо тук е значимия миг за всеки: да намериш хора които знаят и могат!
 Юпитер и Уран в Телец: какви изненади чакат всяка зодия  Юпитер и Уран в Телец: какви изненади чакат всяка зодия  Юпитер и Уран в Телец: какви изненади чакат всяка зодия  Юпитер и Уран в Телец: какви изненади чакат всяка зодия
Всеки ще би трябвало да се научи да разграничава и да поставя старания в посока на насърчаване на качества и умения, а не просто познания. И всеки от нас ще работи в посока премахване освен на човешкия си нарцисизъм, само че и духовния си нарцисизъм . Съзнанието ни ще премине през осемте порти/степени на осъзнаване -символизирани от осемте направления на света и техните енергии(ветрове). 

Доказано е че, съзнанието не е нещо статично, то е течно, преносим флуид и е в непрестанно движение/вибрира в избрани честоти. Когато човек има т.н.твърди убеждения, твърди вярвания, той фиксира своето схващане в тъкмо избрани мисловни настройки. Точно това ще бъде разбутано и ще породи душевен и физически неразположения, стеснение. 
 Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия  Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия  Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия  Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия
По време на своята ретроградност/9 октомври тази година- 4 февруари 2025/4 месеца/ наедно с назадничав Нептун, Плутон, Уран и други, планетата Юпитер ще изкара от дълбините на индивида това от което се опасява, не има вяра, не позволява, отхвърля, не приема, с цел да му покаже че, съществува и друга действителност. Това ще следим и външно – в публичния и обществен живот. Когато лъснат лъжите, илюзиите, суеверието, клюките, лъжеученията, лъжепророците, самозалъгването и сляпото доверие, нелепостта и надменността, суетата и празнодумството, сриване на доверието в престижи, то тогава, всеки човек за себе си ще откри откровения. 
 Дневен хороскоп за неделя, 26 май  Дневен хороскоп за неделя, 26 май  Дневен хороскоп за неделя, 26 май  Дневен хороскоп за неделя, 26 май
За да се оправим с прочувствените, психологични и физически неразположения е добре да преразгледаме вижданията си за света, да проучим ценностната си система и задачите които се опитваме да реализираме. Подобряване на психологичното здраве е наложително и доста значимо!

Можем да си помогнем с естествени средства и доста добра осведоменост. Алтернативната медицина и холистични способи ще са разполагаем, казусът се корени в знам и мога. Ориентирайте се към хора които в действителност знаят какво вършат, могат го, наблюдавайте по какъв начин живеят и в случай че намерите разминаване сред преподавам познания и пребивавам знанията си, се замислете. Намерете своето си ентусиазъм, своята вътрешна религия и мощ, без значение какви са събитията извън. Ветровете и посоките се сменят, нещата се обръщат, бъдете гъвкави и устойчиви . Нека доминират повече цветове в светлосиньо, сиво, графит, светлокафяво, зелено – те ще подобрят психологичното ни положение. Можем да ги носим в композиция и с други цветове.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР