Хипермаркет Аветисян“ е напълно унищожен след пожара, който се разрази

...
Хипермаркет Аветисян“ е напълно унищожен след пожара, който се разрази
Коментари Харесай

Хипермаркет „Аветисян“ напълно унищожен след пожара

Хипермаркет „ Аветисян “ е изцяло погубен след пожара, който се развихри там през вчерашния ден. При случая са потърпевши четирима души, осведомят от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и зашита на популацията.

Сигнал за пожара е подаден малко преди 13.00 часа в събота. При идване на мястото на произшествието е открито, че огънят е обхванал склад за банкет на стока, открит склад за дървен материал, дърва за огрев, въглища и пелети. Поради съществуването на мощен вятър пожара се разраства и обгръща магазина, който съставлява пет етажна постройка. Също по този начин в резултат на мощния вятър, горящи парчета трансферират пътното платно и от другата страна на улица се възпламеняват складирани палети и част от склада на магазин „ Зооленд “.

Вследствие на токсичния пушек от пожара са потърпевши четирима жители - три дами и един мъж, който се е опитал да гаси пожар в прилежащ двор благосъстоятелност на компанията за дърва за огрев.

При пожара са унищожени 5-етажната постройка на хипермаркет „ Аветисян “ с всички намиращи се в нея произведения и съоръжение, складово помещение на повърхност към 350 м²; дърва за огрев - 48 м3, мотокар, бяла и черна техника; ПВЦ-прозорци, както и част от склад на магазин „ Зооленд “. Вследствие на пожара са наранени леки коли „ Тойота “ и „ Пежо “ със счупени предни стъкла и горна част на купето.

В гасенето на пожара участваха 19 огнеборци с 6 противопожарни коли, петима чиновници от бранш СОД – Варна със профилиран автомобил и автовишка, както и две водоноски по 20 тона от частна компания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР