За БСП победата няма алтернатива. Ситуацията изисква да покажем хъс

...
За БСП победата няма алтернатива. Ситуацията изисква да покажем хъс
Коментари Харесай

Паргов: За БСП победата няма алтернатива

За Българска социалистическа партия успеха няма опция. Ситуацията изисква да покажем хъс и страст. Стотици хиляди погледи са вперени в нас и всяко политическо деяние от наша страна, получава отзив, в пъти по-силен в сравнение с в спокойни и безметежни времена.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов в отчета си пред XIV Конференция на организацията. Първата част от съвещанието се организира в онлайн среда.

„ Искреното ми предпочитание е хората да видят в Българска социалистическа партия витална и изпълнена с решителност партия. Ние, в Софийската организация, сме потвърдили и на гласоподавателите, и на нашите съперници, че умеем да реализираме резултати. Резултати, които ни дават самочувствието на сполучлива партия. Партия с стратегическо виждане, която умее да предлага работещи решения “, посочи Паргов.

Според него,  до момента ГЕРБ не бил в толкава слаба и в неизгодна позиция. „ Инатът им, непременно да довършат мандата в допълнение отблъсна хората. Ето за какво, ние сме длъжни да победим ГЕРБ и няма да имаме опрощение, в случай че не го сторим. Не поради самоцелната победа, а поради всичко, което се случва в България и на българските жители през последните години “, уточни ръководителят на Българска социалистическа партия – София.

Той посочи, че поради епидемиологичната конюнктура ще е предизвикателство да се откри подобаващ сурогат на обичайните форми за пропаганда.

„ Целият ни физически и интелектуален запас би трябвало да бъде концентриран точно в тази тенденция - нашите хрумвания, полезности и послания да доближат до най-широк кръг от гласоподаватели. Софийската организация има задоволително сили и самочувствие да извърши тази задача “, безапелационен бе Калоян Паргов.

“Мъдростта, която сме натрупали през 130-годишната си история, изисква в идващите два месеца да концентрираме цялата си воля и сила за спечелването на парламентарните избори “, прикани водачът на столичните социалисти.

„ На 1 февруари президентът разгласи, че дружно с другарката Йотова ще се кандидатират за втори мандат, което е тяхно конституционно право. А формулата, с която ще се явят, би трябвало да акумулира необятна социална поддръжка, каквато на процедура те имат “, посочи Калоян Паргов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР